Arheolozi pronašli grobnice vanzemaljaca?

Kako prenosi ruska Pravda nedavno,navodno je jedan tim arheologa u srednjoj Africi pronašao mesto na kom su zakopana neka za sad nepoznata i tajanstvena bića možda čak se radi i o vanzemaljcima?

Arheolozi su u jedno sigurni da nije reč o ljudima.!? Grobnice su stare najmanje oko 500 godina,dok u samoj blizini ovoga lokaliteta nisu pronadeni apsolutno nikakvi ostaci ljudskog života.

Na lokalitetu koji su otkirli arheolozi se nalazi 40 grobnica,tu su pronašli preko 200 savršeno sačuvanih tijela do sad nepoznate vrste ili vanzemaljaca?!.

Sva ova bića su po njohovim navodima visoka preko dva metra,glave su im neproporcionalno velike,a nemaju ni usta,nos,niti oči.?!

Naučnici veruju da je reč o vanzemaljskoj vrsti koja je sletela na Zemlju,ali nije bila otporna na zemaljske viruse,koji su po njohovo mmišljenju dokrajčili ove nepoznata bića ili vanzemaljce.

Naravno ima onih koji veruju u ovu teoriju,opet za sada naučnici i arheolozi nisu u blizini grobnice pronašli nikakve ostake ili tragovi vanzemaljske letelice.

Mada ovo nije prvo takvo arheološko otkriće na svetu ma koliko zvučalo iznenadjujuće tako je jedan tim kineskih naučnika zabeležila slično nalazište daleke 1937 godine kad su u planinskim pećinama pronašli kosture sa sličnim lobanjama.

Tom prilikom su u blizini tela pronašli i neobične crteže zvezda,Sunca i ostalih nebeskih tela,kao i  diskove od kamena na kojima je po njihovim navodima bila ispisana priča o ovom zanimljivom događaju.

Pismo je dešifrovano mnogo godina kasnije,i ono navodno opisuje dogadjaj koji se odigrao pre 12.000 godina,kad je nepoznati leteći objekt pao u planinsko područje na kojem su pronađeni ovi kosturi.

Slična bića navodno su pronađena i u Turskoj i Egiptu.Iako se tela razlikuju u visini,sva imaju neproporcionalno veliku glavu.

loading...

Dok neka nemaju oči,usta i nos,kao u ovom slucaju iz srednje Afrike a dok su neka nalazili sa  velikim ustima bez jezika

Zajedničko im je sve u svemu da još uvek ni arheolozi niti naučnici nisu odgonetnuli niti znaju  o kakvim se bićima ili vanzemaljcima se radi.

Opet,teorija o vanzemaljica nije jedinapostoji još jedna teorije da se radi  o ljudskoj vrsti koja je u medjuvremenu izumrla.

Kako god bilo dali je reč o vanzemaljcima ili nepoznatoj vrsti bića ostaje još uvek za čovečanstvo misterija.


Pogledajte NOVI video klip na temu: 10 Šokantnih činjenica o Bermudskom trouglu koje niste znali

V I D E O


Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Pravda)

loading...

svettajni

Zaljubljen u misterije. Verujem u nemoguće. Tragam za nepoznatim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *