Manpupuner: Sedam misterioznih stena! (FOTO+)

5

Skriveno u severnom delu Urala u Rusiji, na vrhu jednog brežuljka se nalazi sedam masivnih, misterioznih stena. Visoke od 30 do 42 metra, Manpupuner stene nemaju očigledno poreklo niti svrhu, zbog čega još više izazivaju oduševljenje i stvaraju auru misterije oko sebe.


 

Zvanično      KNJIGA ‘BELA LUNA’

NOVO! Mogućnost naručivanja elektronske verzije knjige ‘Bela Luna’ za samo 1.80$, odnosno 205 dinara! Naručite preko FB stranice Monoceros books.org(Narudžbine šaljite u inbox stranice).

Da naručite štampanu verzije knjige, više informacija – OVDE


 

Manpupuner formacije, takođe poznate kao Sedam Junaka, nikada nisu privukle svetsku pažnju, ali za Ruse, one su poput divova na Uskršnjem ostrvu: Sedam tajanstvenih, neobičnih formacija koje se nalaze na jednoj visoravni najviše podsećaju na ostatke neke davno izgubljene civilizacije.

1

Lokalno, ‘Sedam Junaka’ ima legendarni status. Prema nekim posetiocima, prilikom posete ovim formacijama u osobi nestaju sve želje, dok lokalni stanovnici tvrde da se ovde okupljaju duhovi iz antičkog doba.

Osim toga što pokušavaju da razumeju ove bizarne spomenike, veliki broj posetioca pristaje i na izazov da se popne na jedan od njih, međutim, mnogi izvori navode da je to zbog oblika i teksture stene gotovo nemoguće, te da su na kraju od poduhvata odustajali i profesionalci.

3

4

6

7

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |

(Izvor: Ekonverzacija)

loading...

Related posts

Leave a Comment