Arheološka otkrića 

Na Marsu pronađen skelet nepoznatog bića?

mars skelet vanzemaljac

Dr Brandenburg tvrdi da postoje dokazi da su se najmanje dve veće nuklearne eksplozije dogodile na površini crvene planete u daljoj prošlosti.

Na fotografiji koju je napravio NASA-in rover Curiosity se može jasno videti misteriozni skelet na površini crvene planete.

Objavljivane su brojne fotografije objekata uočenih na Marsu. Neke od njih imaju logično objašnjenje ali je mnogo više onih koje ne mogu racionalno da se objasne.

Nekada smo mislili da je Mars nenastanjiva suva planeta, ali u proteklih 5 godina smo saznali da ona nije bila mnogo drugačija od Zemlje u daljoj prošlosti.

NASA je navela da čak i danas postoji tekuća voda na Marsu, a naučnici su ustanovili da je atmosfera Marsa u prošlosti u velikoj meri podsećala na atmosferu Zemlje, kao i da je na Marsu bilo okeana, jezera i reka. Kada se to uzme u obzir, potpuno je realno pomisliti da je život postojao na Marsu u dalekoj prošlosti.

Dr Džon Brandenburg, teorijski fizičar sa Univerziteta u Kaliforniji, veruje da su u dalekoj prošlosti Mars naseljavale dve drevne civilizacije po imenu Cidonci i Utopijanci. Prema njegovim rečima, ove civilizacije su uništene u džinovskom nuklearnom napadu čije se posledice mogu videti i danas.

Dr Brandenburg tvrdi da postoje dokazi da su se najmanje dve veće nuklearne eksplozije dogodile na površini crvene planete u daljoj prošlosti. Teorija dr Brandenburga se zasnivana tragovima uranijuma i torijuma koji su registrovani na površini Marsa. On smatra da je marsovske civilizacije zbrisala neka druga neprijateljska vanzemaljska rasa.

Najnovija fotografija koja je objavljena na navedenoj Fejsbuk stranici izgleda pruža fizički dokaz za teoriju dr Brandenburga.

Na fotografiji se može videti fosilizovan skelet koji je verovatno pripadao nekoj od drevnih civilizacija koje su naseljavale Mars u dalekoj prošlosti.


SUBSCRIBE na našem YouTube kanalu Svet tajni! Pogledajte NOVI video Tajne izgubljenih kosmonauta u svemiru. 

loading...

Ipak, skeptici negiraju takvu mogućnost tvrdeći da Mars nikad nije bio naseljen i da su svi „objekti“ i „građevine“ koje se uočavaju na Marsu samo prirodne formacije.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Web tribune)

loading...

Related posts

Leave a Comment