Novo otkriće: Hijeroglifi i kamene rezbarije primećeni na Marsu! (VIDEO+)

mars-hijeroglifi-640x570
Foto: YouTube

Lovci na vanzemaljce slave „otkriće godine“ pošto su primetili kamene rezbarije na površini Marsa. Lovci na vanzemaljce provode na stotine sati tražeći dokaze o vanzemaljskom životu na fotografijama koje je napravio NASA-in rover Curiosity, a NASA objavila na internetu.

Oni su nedavno pronašli kamene rezbarije u obliku NLO-a i čovekolikog bića urezane u kamen u vidu hijeroglifa.
Oni veruju da su pronašli dokaze da su na Marsu nekada postojali vanzemaljci i da su NLO-i stvarni.

Skot Vering, urednik sajta UFO Sightings Daily, nije mogao da sakrije uzbuđenje, rekavši da je ovo pravi dokaz za sve skeptike.

R   E   K   L   A   M   A


 


 

„Ovde se stvara istorija narode… ovo je zaista nešto neverovatno“, rekao je on. „Ova fotografija NASA-e prikazuje mnoge stvari, ali vrhunac su hijeroglifi na velikom slomljenom zidu. Ima mnogo sličnosti između ovih i egipatskih hijeroglifa.

Pregledao sam artefakte na fotografiji, ali sam izdvojio samo one najzanimljivije. Ovo je poslednji u nizu dokaza da su na Marsu postojala inteligentna bića koja su razvila svoje pismo“.

On je objavio i još neke anomalije, uključujući i glavu majmuna. Međutim, jedan od pratilaca Veringovog sajta je ukazao na to da postoji racionalno objašnjenje.

„Kamenje na prvobitnoj fotografiji ima isti geološki šablon kao grebeni nastali usled toplote ili nekog drugog fenomena“, rekao je on.

Vering je nezainteresovano odgovorio: „Ima tu više nego što se vidi na prvi pogled. Potrebno je da se zagledate i prepustite perspektivi, pogotovo ako niste ovo radili ranije. Samo polako“.

Američka svemirska agencija je do sada navela da nema dokaza o postojanju ikakvog života na Marsu, iako je otkriveno da je na Marsu nekada bilo vode.

loading...

Ipak, lovci na vanzemaljce poput Veringa tvrde da NASA ignoriše gomilu dokaza da je na Marsu nekada postojala napredna civilizacija.

Teoretičari su ubeđeni da je vanzemaljska rasa na Marsu gradila ogromne spomenike i piramide na Marsu isto kao i drevne civilizacije na Zemlji, ali da je ta civilizacija zajedno sa atmosferom Marsa nestala u nekom međugalaktičkom nuklearnom ratu pre mnogo milijardi godina.

Međutim, NASA ne komentariše ovakve navode, a prošlog meseca je negirala teoriju o nuklearnom ratu, rekavši da to nije bio razlog zbog kog je Mars izgubio atmosferu i svoje brojne okeane.

——————————————————-

VAŠA REKLAMA
Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com ili na broj 064/2624313

——————————————————-

Naučnici NASA-e su otkrili da je atmosferu Marsa uništilo moćno zračenje Sunca koje je u prošlosti bilo mnogo jače, a koje je prisutno već milijardama godina.

Skeptici kažu da su sva ta otkrića na koja nailaza lovci na NLO-e u stvari slučajevi pareidolije, odnosno optička varka zbog koje mozak uočava poznate oblike ili lica na kamenitoj površini Marsa.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: exyugoslavia)

loading...

Related posts

Leave a Comment