Da li ste znali? 

Misterije holograma – Sukob vremena i prostora

U hologramu (polju) bi smo mogli da pronađemo i prvi susret Kleopatre i Cezara, jer u principu sva prošlost i implikacije koje se odnose na kompletnu budućnost takođe se nalaze nerasklopljene u svakom malom području vremena i prostora koje sačinjavaju polje (hologram).

U univerzumu u kojem su sve stvari beskonačno povezane, sve svesti su isto tako uzajamno povezane, negde duboko svest čovečanstva je jedna. Svi su ljudi međusobno povezani u holografskom poretku.

Svest sadrži celinu objektivne stvarnosti, čitavu istoriju biološkog života na planeti, svetske religije i mitologiju, i dinamiku krvnih ćelija i zvezda. Takva je priroda duboke povezanosti koja postoji među svim stvarima u holografskom univerzumu.

Ovaj svet je napravljen od atoma. Ali atom nije objekat kako nauka veruje, mi mislimo da je atom energija, izgleda kao talasi energije a ne delići objekta.

Zamislite da hoćete da promenite fizičku građu našeg tela ili sveta, morate promeniti energiju u kojoj ta materija postoji.

Da bi smo lakše shvatili da se podsetimo šta je Ajnštajn rekao: polje koje povezuje sve zajedno, je ono što se zove agencija za upravljanje česticama.

Ako hoćete da promenite atom, morate promeniti energiju u kojoj se atom nalazi. Znači radi se o Polju u kome se atom nalazi. Šta je Polje i od čega je ono sačinjeno u kome se nalazi atom.

Polje je sačinjeno od električne energije i magnetske energije. Dve energije čine ono što zovemo Polje u kojoj se nalazi atom. Polje odnosno te dve energije drže sve atome zajedno.

Znači ako promenite električno polje promenićete način na kako se atom ponaša. Isto tako ako promenite magnetsko polje, menjate atom. To nauka zna danas i to nije ništa novo.

Ako sve ovo znamo onda se postavlja pitanje koji organ u vašem telu proizvodi najače električno polje u vašem telu? Naš svet je napravljen od električne i magnetske energije. Da se vratimo opet organu, to je srce, to je ono gde imate osećanje.

loading...

To je ustvari stvaranje talasa električne i magnetske energije u vašem srcu koja menja vaše telo i menja vašu svest ali vi to ne morate ni znati jer ste samo imali osećaj. Godinama smo čitali po raznim hramovima, manastirima ono što su ostavljali naši preci u svojim tekstovima, jezicima njihovog vremena.

Šokirali smo  se saznanjem da su oni još tada to razumeli. Da se vratimo opet srcu. Ljudsko srce proizvodi najače električno i magnetsko polje u telu. Nekada smo mislili mozak, mozak stvarno proizvodi ali srčano električno polje je 100 puta jače od moždanog.

Srčano magnetno polje je 5000 puta jače nego moždano magnetno polje. Naše srce proizvodi polja koja menjaju naš svet i menjaju naše telo.

Verovanja menjaju te magnetske talase. Ono što verujete o sebi, što verujete o svom svetu, o svojoj vezi sa Bogom. To je kreiranje, stvaranje onoga što se dešava na ovom svetu, upravo sada. Verovanja menjaju naš fizički svet verovanja menjaju materiju.

Naučnici nam kažu da kvantne mogućnosti postoje kao talasi energije. Talasi se skupljaju i šire, dolaze i odlaze. To su mogućnosti vašeg života, dolaze i odlaze. Vaše blagostanje, vaš savršen posao, dolazi i odlazi.

Zato jer su talasi uvek u pokretu. Ako talasi ne dolaze i odlaze, stoje u mestu. Taj stojeći talas je stvarnost. Naša verovanja u našem srcu proizvode stojeće talase. Ono što verujete u vašem srcu su stojeći talasi.

Svi smo mi stvaratelji stvarnosti. Ali suština je da mi možemo stvoriti samo ono u šta verujemo u našim srcima. Dolazi vreme nove nauke koja se zasniva na verovanju. Ako je svet zasnovan na našim verovanjima, onda je pitanje, šta verujete o sebi samima.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Misterije kamenih kugli u Srbiji i Bosni i Hercegovini

V I D E O


Kakav uticaj ima materija od koje je vaše telo Nauka kaže da u prirodi, polje oko ljudskog srca širi se mnogo, mnogo kilometara od mesta gde vaše srce zapravo postoji napravljeno, na materiju od koje je napravljen naš svet.

U konvencionaljnoj nauci se tvrdi da nema nikakvog uticaja naše telo na spoljni svet.

Oko svakog srca postoji polje enegije..

Autor teksta Vitomir Vasić

Pišite i VI za naš sajt! Više informacija – OVDE.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu@dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment