Da li ste znali? 

Misteriozne slike koje ne mogu biti objašnjene (VIDEO+)

62
Foto: YouTube

Da li ste se oduvek zapitali ‘Kako je to moguće?’, ‘Ko stoji iza ovoga?’. Previše toga na našoj planeti i danas predstavlja tajnovita i misteriozna mesta. Ovo su TOP 10.

Satelit Crni vitez
62

Toko misije NASA, primećen je neidentifikovani leteći ojekat u orbiti. Smatra se da je upravo ovaj objekat odgovoran za misteriozne signale koje su naučnici uspeli da ‘uhvate’ iz svemira.

Misteriozna svetlost u Norveškoj
62

Neverovatni svetlostni zraci zaslužuju da se nađu u našoj TOP 10 listi. Interesantno u vezi ove ‘svetlosne igre’ jeste upravo to što su jedino vidljivi u mestu Hessdalen u Norveškoj. Uzrok je i dalje nepoznat.

Misteriozno morsko stvorenje
62

Mračno i masivno stvorenje je fotografisano blizu ostrva Hook. Ovo biće više nije viđeno od strane čoveka, što dodatno produbljuje ovu misteriju. Šta Vi mislite?

Vremenski putnik
62

Ova slika datira iz 1920. godine. Šta je zaista neobično u vezi ove slike? Ovaj čovek sa crnim naočarima i odećom koja je zastupljena u današnje vreme. Zanimljivo je to da ćete na video snimku moći da primetite fotoaparat, koji, složićete se samnom, ne predstavlja tehnologiju ’20-ih godina XX veka. Interesantno, zar ne?

TOP 6 zanimljivih događaja, pogledajte u video prilogu koji sledi:

loading...

 

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment