Da li ste znali? 

Misteriozni nestanci zabeleženi tokom istorije

Da bi smo pravilno shvatili šta je kvantni hologram uzećemo nekoliko dokumentovanih primera koje nauka nije mogla a ni pokušala da objsni.

To se može objasniti samo postojanjem kvantnog holograma u kome postoje sve mogućnosti.

Ako mislimo da su se misterije nestanaka dešavale jako davno i da nema živih očevidaca i da se oslanjamo samo na stare zapise i usmene legende, onda ćemo preskočiti vekove o videti šta se dešava u naše vreme.

Mnogobrojni nestanci pojedinaca; čak su se neki pojavljivali u sasvim drugom vremenu a razlika u vremenu bivala je i po desetak godina, dok su drugi nestajali i pojavljivali se na stotine kilometara od svog mesta.

Postoji zvanični zapisi; nestajala su čitava sela a napoznatiji je 1930. godine na severu Kanade kada je nestalo nekoliko eskimskih sela.

U Šangaju u Kini u Istoriskom arhivu postoji zvanična dokumentacija o istoriskim događaju koji ćemo vam sada ispričati.

Početkom decembra 1939. godine u centralnim oblastima Kine vladalo je panično rasulo odstupajuće armije s mnoštvom izbeglica.

Japansi su osvojili grad Nanking pljačkajući i odnoseći sve što se moglo iz napuštenog grada. Trebalo je zadržati po svaku cenu Japance da bi se prikupile armije u rasulu.

Iznad Nankinga bili su valoviti brežuljci prepunih rasutih jedinica i izbeglica. Pukovnik Li Fu Sie ih na brzinu sakupio i organizovao jedinicu od tri hiljade vojnika.

Sa tom vojnom grupom utvrdio se duž puta, stvarajući tako privremeni front u dužini pet kilometara.

loading...

Poslednju inspekciju cele linije izvršio je oko četri sata ujutru.

Legao je da se malo odmori, a već u sedam sati probudio ga je uznemireni ađutant koji nikako nije mogao da stupi u vezu sa linijom fronta iako su telefonske linije funkcionisale do pre pola sata!

Šta im se desilo? Da ih iznenada nisu pobili Japanci?

Teško je u to poverovati jer bi se čula pucnjava. Pukovnik je odmah sa vojnicima iz štaba otišao na liniju fronta, ali tamo u dužini od pet kilometara nije bilo ni jednog vojnika u rovovima.

Oružje ostavljeno, vatra dogorela, hrana ostavljena. Nisu mogli da se predaju Japancima jer jedini put je bio preko mosta na dubokoj reci, a na mostu su pronašli četu vojnika koja je čuvala most i koja ništa nije videla a ni čula.

Posle rata u zaplenjenim japamskim spisima nije bilo reči o nekoj predaji niti se ikada pojavio i jedan vojnik. Gde je nestalo tri hiljade vojnika, za samo pola sata koliko nije funkcionisala telefonska linija.

Sličan nestanak vojnika desio se kada je u građanskom ratu u Španiji (1709-1714) nestalo potuno opremljenih pet hiljada vojnika koji su u maršu srigli do Pirineja.

Tu su postavili šatore i pošli u brda i tu im se izgubio svaki trag.

Nikada se nisu nigde pojavili.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Projekat Alternativa – Stvaranje nove planete

V I D E O


Autor teksta Vitomir Vasić

Pišite i VI za naš sajt! Više informacija – OVDE.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu@dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment