Da li ste znali? 

Možete li da rešite zagonetku sa misterioznim hramom?

Predstavljamo Vam novu zagonetku za sve koji su željni ‘razmrdavanja moždanih vijuga’.

Napipali ste skriveni prekidač u zidu, izbegli skrivene zamke, a zatim se vaša ekspedicija našla usred antičkog hrama u Izgubljenom gradu.

Dok ste proučavali natpise na zidu, dva studenta sudarila su se sa oltarom na kojem se nalazi lobanja. Iz njenih usta izašla su dva oblaka zelenog dima, a zidovi su počeli da se tresu.

Sa ciljem da se spasite, svi ste potrčali prema sobi kroz koju ste već jednom prošli. Ona ima ukupno 5 izlaza, uključujući hodnik prema oltaru, iz kojeg ste dotrčali.

Sudeći prema velikom staklenom peščanom satu, smeštenom nasred sobe, ostalo vam je još sat vremena pre nego što se hram, čiji zidovi sve jače podrhtavaju, potpuno sruši.

Upamtili ste da vam je potrebno oko 20 minuta da dođete do izlaza brzim hodom. Takođe znate da je ovo poslednja raskrsnica pre izlaza, ali tragovi koje ste usput ostavljali su izbrisani, a niko se ne seća puta koji vodi napolje.

Ako se cela grupa od devetoro ljudi podeli na četiri manje grupe i svaka otrči da istraži jedan od četiri prolaza pa se vrati nazad da obavesti ostale, svi biste mogli da se izvučete birajući pravu stazu.

Međutim, postoji ’mali’ problem.

Setili ste se da natpis na zidu u sobi sa oltarom govori da je hram uklet. Duhovi kralja i kraljice koji su upravljali gradom bacaju kletvu na uljeze i vode ih ka uništenju.

Setili ste se dva oblaka zelenog dima, što znači da su dva studenta već zaposednuta. Oni u bilo kojem trenutku mogu početi da lažu, a mogu i govoriti istinu – vi, nažalost, ne možete znati znati kada lažu a kada ne.

loading...

Ono što sigurno znate je da kletva nije pala na vas, ali ne znate kojim studentima možete verovati. Pošto ukleti studenti govore istinu samo povremeno, ne možete saznati na koga je tačno bačena kletva.

Možete li da pronađete put napolje?

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @mrdule |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

(Independet)

loading...

Related posts

Leave a Comment