Da li ste znali? 

Njihove tajne niko nije ni slutio – Najšokantnije ispovesti na samrtnoj postelji

Zamislite da čuvate neku tajnu tako duboko i jako da ne možete da je kažete ni onima koje najviše volite… i da je čuvate sve do smrti.

 Na samrtnoj postelji mnogi se osećaju dovoljno sigurno da konačno otkriju svoje najmračnije tajne. Sa druge strane, ovo im može pružiti osećaj olakšanja pa se čiste savesti mogu suočiti sa onim što dolazi posle smrti, piše portal Viralnova.Ovo su neke od najpoznatijih ispovesti ljudi na samrti koje su šokirale tadašnji svet.

Geraldina Keli je priznala da ubila supruga

Posle nekoliko godina porodičnog nasilja, Geraldina je ubila svog muža, telo spakovala u zamrzivač gde je ostalo narednih sedam godina. Deci je rekla da im je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Tek 2004. godine kada je Geraldina već umirala od raka, na samrtnoj postelji ispričala je ćerki o sudbini njenog oca. Policija je u jednom kalifornijskom skladištu, pronašla zamrzivač sa potpuno mumifikovanim telom Džona Kelija.

Poručnik Valter Haut otkrio je tajnu „Oblasti 51″

Poručnik za odnose sa javnošću u Rozvelu, u Nju Meksiko, Valter Haut otkrio je 2006. godine na svojoj smrtnoj postelji da je 1947. godine zapravo video kako se svemirski brod srušio u Oblast 51, kao i tela dva vanzemaljca.

Takođe je tvrdio da je bila organizovana velika akcija čišćenja teritorije kako bi sve ostalo tajna.

Džejms Brever priznao da je ubio komšiju

Davne 1977. godine Džejms Brever je pobegao iz Tenesija i izbegao hapšenje zbog sumnje da je ubio komšiju Džimija Kerola. Promenio je ime i počeo novi život u Oklahomi.

Tri decenije kasnije, dok je ležao u bolnici oporavljajući se posle infarkta, Brever je tražio od svoje supruge da pozove policiju i sve priznao. Ironično, nije umro i uhapšen je.

loading...

Tor Hespo priznao silovanje i ubistvo za koje je odgovarao drugi čovek

Fric Moen, stidlji i gluv čovek sa teškom govornom manom, osuđen je 1978. godine u Norveškoj za silovanje i ubistvo 20-godišnje devojke, iako nije bilo forenzičkih dokaza da je povezan sa ovim zločinom.

Tek 2005. godine, čovek po imenu Tor Hespo na samrtnoj postelji u bolnici je pozvao tri medicinske sestre i priznao da je on počinio ovaj zločin. Moen je neposredno pre toga umro u zatvoru, ali je posthumno pomilovan.

Dejvid Niven otkrio ko mu je bio otac

Slavni glumac, nominovan za oskara, Dejvid Niven je na samrtnoj postelji priznao da je vanbračni sin britanskog političara koji se plašio da bi dete iz ove afere moglo upropastiti karijeru.

Aleksander Gartšore priznao da je oteo i ubio devojčicu

Moira Anderson je 1957. godine nestala u Škotskoj. Gotovo četrdeset godina kasnije, Aleksander Gartšore je na samrtnoj postelji priznao svojoj ćerki da je osramotio i ubio devojčicu i da ga njen duh i dalje proganja.

Moirini ostatci nikad nisu pronađeni, čak ni posle priznanja.

CIA operativac otkrio ko je odgovoran za ubistvo Kenedija

Hauard Hant je bio CIA operativac uključen u aferu „Votergejt”. Posle Hantove smrti, njegova dva sina su tvrdila da poseduju snimak svog oca na kome imenije sve koji su odgovorni za Kenedijevo ubistvo.

Međutim, Hantova udovica tvrdi da su snimci lažirani i da je sve to deo plana kako bi sinovi zaradili novac. Samo je „Rolling Stone” magazin uzeo ove snimke za ozbiljno.

Ubistvo slavnog reditelja rasvetljeno posle 42 godine

Vilijam Desmond Tejlor, jedan od najuspešnijih reditelja nemih filmova za vreme ’20-ih ubijen je policija nikad nije našla ubicu. Četrdesetdve godine kasnije, jedna starica na samrti je pozvala komšiju kako bi mu se ispovedila. Predstavila se kao bivša glumica Margaret Gibson i priznala da je ubila Tejlora. Oni su u to vreme bili u romantičnoj vezi, ali motiv ubistva je umro zajedno sa Margaret.

Otkrivena najveća krađa kolekcije satova

Kolekcija od preko 106 satova procenjena na nekoliko miliona dolara u kojoj je bio i sat čuvene Marije Antoanete, ukradena je 1983. godine. Izraelac Naman Diler priznao je svojoj supruzi da je on ukrao ovu vrednu zbirku savetovajući joj da je posle njegove smrti proda. Ona ih je međutim vratila muzeju iz koga su ukradene.

Kristijan Spurling otkrio tajnu čudovišta iz Loh Nesa

Svima je poznata fotografija zloglasnog vodenog stvorenja iz Loh Nesa. Međutim, 1994. godine, Kristijan Spurling, usvojeni sin čoveka koji je navodno fotografisao Nesi na samrtnoj postelji je priznao da čuveno čudovište ne postoji i da ju je on na očuhov nagovor napravio od igračke podmornice.


INFODanas u 17h očekujte NOVI video klip na našem Youtube kanalu Svet tajni.


Džulijan Altman priznao da je ukrao violinu čuvenog violiniste

Kada je imao 20 godina, Džulijan Altman se u jednom noćnom klubu ušunjao u svlačionicu čuvenog violiniste Bronislava Hubermana i ukrao mu violinu. Altman je kasnije i sam postao poznati violinista koristeći upravo Hubermanovu violinu.

Na samrti je svojoj ženi priznao zločin i zatražio od nje da je proda posle njegove smrti. Sadašnji vlasnik je kupio violin za 4 miliona dolara.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

(Dnevno.rs)

loading...

Related posts

Leave a Comment