Da li ste znali? 

Sajt Svettajni.com obara rekorde! 4 meseca uzastopno preko 100.000 poseta!

Sajt Svettajni.com u poslednja 4 meseca beleži neverovatne rezultate!

Mesečno naš sajt ostvari preko 100.000 poseta. Ta cifra dovoljno govori o podršci koju naš sajt ima sa Vaše strane, a koja traje kontinuirano 4 meseca.

Tokom 2016. i 2017. godine smo u više navrata uspeli da pređemo tu famoznu cifru od 100.000 poseta, ali nikada nismo u kontinuitetu ostvarili ovaj rezultat kakav imamo sada.

Evo kako je izgledala statistika u prethodna 4 meseca:


 


Ovom rezultatu je najviše doprineo naš Youtube kanal Svet tajni koji trenutno broji PREKO 45.000 PRATILACA! Video klipovi koje objavljujemo svaki drugi-treći dan privlače veliku pažnju javnosti, jer smo među retkima u Srbiji i regionu koji kontinuirano snimaju video sadržaj iz oblasti misterija.

Veoma smo Vam zahvalni na ogromnoj podršci koju imamo na našem youtube kanalu. Nego da se vratimo na sajt 🙂

Sjajnom rezultatu našeg sajta su doprinele i facebook stranice Svet tajni koji se približio cifri od 10.000 pratilaca i Misterije sveta koja je blizu neverovatnih 20.000 pratilaca!

Da ne zaboravio Tviter i Google+ 🙂 Na Svet tajni i Misterije sveta tviter profilu nas ukupno prati preko 1000 ljudi, dok nas na Google+ prati skoro 200 ljudi.

Ukoliko želite, možete me zapratiti na društvenoj mreži Instagram, gde objavljujem svoje lične slike, ali takođe i najavljujem neke projekte vezane za rad Svet tajni portala i youtube kanala.

Trudim se da na svakom koraku promovišem rad našeg sajta i Youtube kanala, a u tome su mi pomogle brojne društvene mreže na kojima smo prisutni. Jedno veliko Hvala što se prisutni na online nebu!

Od nedavno smo uveli i DONACIJE isključivo preko PayPal-a. Danas je zaista teško voditi sajt i youtube kanal uz minimalne prihode koje ostvarujem preko njih. Pomozite da opstanemo i da prošimo naše vidike. Kliknite na sliku ispod kako bi donirali sredstva za opstanak našeg rada. Minimalna uplata je 1€.

Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu Svettajni.com ili Youtube kanalu Svet tajni, možete da pogledate cenovnik OVDE.

Jeftina reklama, odličan rezultat!

Ostanite uz nas i u narednom periodu. Spremam velika iznenađenja na našem Youtube kanalu! Hvala Vam na postignutim rezultatima. Vi ste naš pokretački TIM!

Uživajte u čitanju i gledanju naših video sadržaja!

#svettajni

Related posts