Da li ste znali? 

Top 5 svetskih misterija koje niko nije uspeo da objasni!

Ovo su neobjašnjene, kamerom slučajnog prolaznika zabeležene misterije skupljene na jednom mestu – moćnom Reditu. Pogledajte TOP 5 misterija.

1. Putovanje kroz vreme

Hokan Nordkvist je jednoga dana odlučio da popravi sudoperu u svojoj kuhinji. Uzeo je svoj alat, zavukao se ispod kuhinjskih elementa i počeo sa popravkom.

Međutim, nakon nekog vremena shvatio je da se oko njega dešava nešto čudno. Hokan je ustao i u prostoriji video sebe – u starijem izdanju. Ne verujete?

2. Misteriozna otmica snimljena kamerom

Internet je pun priča o vanzemaljskim otmicama. Ipak, ovaj slučaj je stvarno drugačiji. Sigurnosne kamere iz jedne fabrike su, sasvim slučajno, snimile otmicu jednog radnika. Misteriozno i potpuno neobjašnjivo.

3. Neobjašnjiv telefonski poziv

Ovo je snimak telefonskog poziva navodno bivšeg radnika vojnog američkog kompleksa Area 51 koji se uživo uključio u jednu emisiji lokalne radio stanice.

On u suzama i sa strahom u glasu objašnjava šta se događa u tom tajnom vojnom kompleksu. Nakon što je pokušao da otkrije tajne, telefonski signal, kao i signal radiostanice bio je isključen. Naravno, spominje vanzemaljce…

4. Sirene u moru

loading...

Odlazimo gotovo jedan kilometar ispod površine mora, u morske dubine nedaleko od Grenlanda kako bismo svedočili zaista neobičnom prizoru.

Morski biolozi su kamerom snimili čovekoliko morsko biće. Zvuči neverovatno, ali snimak postoji.

5. Čovek koji unutrašnjom energijom leči ljude

Ovaj je čovek je prava misterija. Za njega se pročulo još osamdesetih, međutim tek je krajem devedesetih jedan britanski novinar uspeo da ga dovede pred kamere.

Čang tvrdi da poseduje strašnu kontrolu svoje unutrašnje energije – Či, kako je on zove, i da pomoću nje leči ljude. Pogledajte kako je uspeo golim rukama da zapali papire.


INFO! Danas NOVI video klip na našem YouTube kanalu Svet tajni. Budite spremni. 🙂


Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @mrdule |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

Foto: bookriot.com

loading...

Related posts

Leave a Comment