Da li je napokon otkrivena prava namena piramida? (VIDEO+)

Foto: famouswonders.com

Egipatske piramide je sagradila biblijska ličnost Josif i nisu, kako arheolozi veruju, bile grobnice za faraone, rekao je pretendent na predsedničko mesto u Beloj kući Ben Karson.

Penzionisani neurohirurg čija je stranka nominovana za Belu kuću izneo je ovo zanimljivo stanovište 1998. godine na univerzitetu Andrjus, škole povezane sa hrišćanskom adventističkom crkvom.

– Moja lična teorija je da je Josif izgradio piramide da bi tu držao žito – rekao je Karson, koji je prošle nedelje pobedio rivala Donalda Trampa u nacionalnoj anketi.

– Svi arheolozi misle da su piramide grobnica za faraone, ali da li je nešto toliko veliko zaista građeno u te svrhe? Veliki trokraki kameni spomenici koji su se održali do danas, kao da su juče izgrađeni, definitivno su služili za nešto mnogo “životnije” od sahranjivanja umrlih – pojasnio je pretendent na presto.


V  A  Š  A    R  E  K  L  A  M  A

Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com  ili OVDE.
Evo zašto bi trebalo da se reklamirate na našem sajtu – OPŠIRNIJE.


“Ako pažljivije pogledate način na koje su piramide napravljene biće vam jasno da su mnogobrojne komore koje su hermetički zatvorene, takve iz raznih razloga. I razne naučne teorije tvrde da su piramide izgradile izvanzemaljske sile, ali ja tvrdim da nam nisu potrebni vanzemaljci ako je Bog tu. Bog je bio sa Josifom i zato nije bilo problem izgraditi piramide”, naveo je u svom dnevniku Karson 1998. godine.

U Starom Zavetu (Knjiga Postanja) Josif, jedan od 12 Jakovljevih sinova, rekao je da “se žito čuva u velikim količinama poput peska u moru, a te količine su neizmerljive”. Nakon sedam godina života u izobilju, priča iz Postanja kaže da je Egipat patio sedam godina u gladi i da je tada Josif hranio narod “žitom iz skladišta”.

Karston je često govorio o svojoj veri, a nedavno je u jednoj od svojih kritika napisao: “Ljudi se pitaju kako ja kao neurohirurg verujem da je Bog stvorio Zemlju, a ne verujem u evoluciju koja je osnova svih znanja i nauka. Verujem da nas je Bog stvorio i da je to učinio na sasvim zadovoljavajući način. Verujem da što više znaš o Bogu to dublje postaje tvoje shvatanje svih nauka, uključujući i nauku o ljudskom telu kojom se bavim.”

The Andrews Experience- Dr. Ben Carson 1998 Graduation key note speaker – VIDEO 1

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |

loading...

(Izvor: The Guardian)

loading...

Related posts

Leave a Comment