Koje tajne krije Loladof tanjir? (VIDEO+)

0cfdeafb32f026d6e60e2d5a3186116a

O vanzemaljskoj civilizaciji na Zemlji, ili narodu Čopa, u evropskoj javnosti prvi put se čulo posle Drugog svetskog rata, 1947. godine, kada je engleskom arheologu dr Robinu Evansu njegov poljski kolega profesor Loladof pokazao neobični kameni disk koji je kupio u severnoj Indiji.

Ovaj tanjir je 12.000 godina star kamen pronađen u Nepalu. Izgleda da nije Egipat jedini koji je bio posećen od strane malih zelenih. Na tanjiru je prikazan leteći brod u obliku diska, ali i figura koja podseća na čovekolikog došljaka iz svemira.
Objasnio je da kamen potiče od misterioznog naroda Čopa, koji ga koristi tokom religijskih rituala. Dr Evans je odlučio da smesta otputuje na Tibet, gde ga je primio dalaj-lama i zaželeo mu srećan put u nepristupačni region Bajan Kara Ula, severoistočno od Himalaja, na granici sa Kinom.
Kada su stigli do određene tačke, tibetantski vodiči napustili su engleskog naučnika sa obrazloženjem da se dalje prostire sveta zemlja Čopa. Evans je sam stigao na cilj i sreo se sa pripadnicima tog tajanstvenog naroda, čiji današnji predstavnici, kako je saznao, potiču od vanzemaljske civilizacije.

Prema priči predstavnika Čopa sa kojima se susreo dr Evans, njihovi preci došli su na Zemlju sa planete Sci iz sazvežđa Sirijus. Prvi put su posetili našu planetu pre 20.000 godina, a sledeće sletanje na zemlju bilo je prinudno: morali su da se prizemlje zbog kvara na svemirskom brodu, nakon čega nisu mogli da se vrate na matičnu planetu.

Havarija se dogodila na teritoriji Kine u blizini tajanstvenih piramida koje kineske vlasti skrivaju od znatiželjnika, a tu je i i groblje sa ostacima poginulih vanzemaljaca. Desetak preživelih bića – Čopa, povuklo se u pećine u nepristupačnim predelima Himalaja, izbegavajući dugo kontakt sa domorocima.

Dr Evans je naslikao vladara ovoga malog naroda i njegovu suprugu, i po povratku u Englesku sačinio je izveštaj o svojoj ekspediciji. Međutim, o tome nije javno govorio sve do smrti 1974. godine, a četiri godine kasnije pisac XDavid AgamonX objavio je knjigu “Bogovi u egzilu” u kojoj podrobno opisuje Evansova iskustva.VIDEO 1   VIDEO 2   VIDEO 3
loading...

Related posts

Leave a Comment