Drevne civilizacije 

Meksička vlada objavila dokaze o vanzemaljcima i svemirskim putovanjima!

Nedavno objavljeni dokumenti Maya, odnosno predmeti koji datiraju najmanje 1 300 godina, otkrivaju da ljudska vrsta nije sama i da ima vrlo naprednu tehnologiju, uključujući svemirska putovanja koja su verovatno postojala neko vreme.

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentovala kao dokumente koji potvrđuju vanzemaljski kontakt s Mayama, već smatraju kako ovi posetioci mogu predstavljati naše pretke, tačnije da nastanak ljudske rase na planeti verovatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira.


 Neki smatraju da je vladino predstavljanje ovih informacija veliki korak napred za čovečanstvo kao istina koja se konačno polako pušta u javnost.
loading...
Nadamo se da će to podstaći i druge vlade širom sveta da izađu s ovakvim informacijama, da maknu veo tajni s NLO-a i vanzemaljske istraživačke zajednice za dobrobit svih.
  1.  Dva kruga u blizini centra artefakta izgledaju kao da čine Zemlju.
  2.  Izgleda kao neka vrsta letelice.
  3.  Čini se kao masivna kometa ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji.
  4.  Izgleda kao posebno dizajnirana letelica sposobna za skretanje velike komete ili meteora, kao što je NASA-in “Deep Impact”.
  5.  Čini se kao astronaut koji kontroliše letelicu.
  6. Izgleda kao inteligentno kontrolisana letelica.
Meksička vlada takođe je najavila objavljivanje majanskih kodeksa (knjiga), artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maye imale kontakte s vanzemaljcima i da su te podatke potvrdili arheolozi.
U objavi za javnost Rosando je potvrdio kako su Maye imale kontakte s vanzemaljcima i da su takvi događaji prevedeni iz originalnih majanskih kodeksa koji se još uvek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Intelihub prenosi kako je Rosando u nedavnom intervjuu priznao da u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3 000 godina. Takođe je dodao da meksička vlada čuva u tajnosti tu informaciju skoro 80 godina.
Mayanski Calakmul – mesto pronalska artefakata s potvrdom kontakta s vanzemaljcima
Zasada se zna da pločice s reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi vanzemaljca i NLO-a dolazi iz mayanskih ostataka u Calakmulu u Meksiku i nekoliko nalazišta u Gvatemali.
Guardian je ove artefakte opisao kao provokativne i otkrivajuće, no smatra da trebamo pričekati s objavom novog dokumentarca. Takva stanovišta deli i ministar turizma Gvatemale Guillermo Novelli Quezada.

Pogledajte NOVI video klip na temu: Markahuasi – magija uklesana u stenama

V I D E O


Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

 

loading...

Related posts

Leave a Comment