Drevne civilizacije 

Tajna kineskih diskova

Početkom prošlog veka, kineski arheolozi su iskopali, u jednoj teško pristupačnoj pećini, ostatke malih i neobičnih kostura pored kojih su pronađeni i kameni diskovi sa nerazumljivim tekstovima.

Tokom istraživanja uspeli su da dešifruju i pročitaju priču o vanzemaljskim posetiocima koji su, navodno, preživeli udes svoje letelice, pre 12.000 godina.

Po rečima jednog od naučnika koji se bavio dešifrovanjem, udes se dogodio u oblasti planinskog lanca Bajan Kara Ula.

Informaciju o ovom otkriću, tadašnji zapadni mediji su smatrali komunističkom propagandom i na taj način je odbacili.

Ipak, jedan broj naučnika je, posle boravka i istraživanja u Kini, imao sasvim drugačije mišljenje. Oni su tvrdili da misteriozni skeleti i kameni diskovi zaista postoje i da očigledno ukazuju na to da su predstavnici neke daleke civilizacije nekada davno posetili ovo kinesko područje koje se inače proteže duž kinesko-tibetanske granice i puno je mrežasto povezanih pećina.

Neki su poverovali da je reč o skeletima majmuna, ali je to odbačeno, jer zna se da oni ne sahranjuju svoje mrtve. Takođe, detaljno ispitivanje kamenih diskova pokazalo je da u žlebu postoji puno malih ureza, odnosno znakova.

Arheolozi su došli do zaključka da je svaki disk, u stvari, jedna knjiga za koju niko nema ideju kako da je prevede.

Sav materijal koji je pronađen, zajedno s drugim iz drugih pećina, čuvan je u Pekingu. U jednom eksperimentu stavili su diskove na specijalan aparat koji liči na gramofon.

Zvuk koji je emitovan ličio je na vibracije i zujanje, i imao je ritam koji nije bio nasumičan već je ličio na muziku.

Danas se ne zna gde se nalaze diskovi. Jedini dokaz da je ovo ikada pronađeno nalazi se u jednoj arheološkoj knjizi u kojoj se nalaze fotografije.

loading...

S obzirom na to da je Kina bila veoma zatvorena zemlja u kojoj je funkcionisao poseban komunistički režim, veruje se da su tadašnje vlasti sakrile sve tragove o postojanju ovog otkrića i sve proglasili za laž.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Bitka NLO-a 1561. na nebu Nirnberga u Nemačkoj

V I D E O


Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu@dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment