Neverovatno otkriće: Vanzemaljska figura na slici Mona Lize? (VIDEO+)

Foto: en.wikipedia.org

Ne prođe godina da najčuvenija i naintrigantnija slika Leonarda da Vinčija “Mona Liza”, zagonetna žena čarobnog osmeha, ne ispuni novinske stupce širom sveta. Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga, što je retkost. Bio je upućen u mnoge oblasti, a geniji su retko dobri u svemu. Leonardo je znao da u svoja dela sakrije poruke i šifre, tako da nas ovo otkriće ne iznenađuje, već nam služi kao potvrda.

Teoretičari paranormalnih stvari sumnjaju da je Leonardo da Vinči vešto sakrio vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, što otvara pitanje vezano za poreklo ovog umetnika, ali i za istorijske i religijske činjenice koje dokazuju postojanje vanzemaljaca.

Neke teorije su vezane za njegove potomke, te se sumnja da potiče iz nepoznate civilizacije.

Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga, što je retkost. Bio je upućen u mnoge oblasti, a geniji su retko dobri u svemu. Leonardo je znao da u svoja dela sakrije poruke i šifre, tako da nas ovo otkriće ne iznenađuje, već nam služi kao potvrda.

Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo da Vinči namerno sakrivao tajne šifre i subliminalne poruke u svoja dela. Ako je to tačno, onda je potpuno razumno pretpostaviti da je Mona Liza naslikana s ciljem sakrivanja važnih istorijskih i religijskih činjenica koje imaju veze sa prisustvom vanzemaljaca i njihovom umešanošću u rimokatoličku crkvu.

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.

Alien High Priest Found In Mona Lisa – VIDEO 1

(Izvor: mirror.co.uk)

loading...

Related posts

Leave a Comment