Geoinženjering 

Misterija DNK – Uticaj na spoljašnji svet

Kada je spirala DNK opuštena vi ste zdravi, imate snažan imunološki sistem. A kada je spirala DNK stegnuta, vaš imunološki sistem će pasti, on zapravo pati.

Vaši DNK nivoi su niski. Postavlja se pitanje kakv uticaj naše srce ima na DNK našeg tela. DNK je dvostruka spirala. Šta je ovde važno? Da shvatimo da će neke naše emocije opustiti spiralu, neke emocije će je skupiti (zgrčiti), stegnuti. Šta se dešava ako promenimo način kako osećamo u našim srcima, kakav uticaj ima na DNK.

Kada smo ljuti, besni to utiče na našu spiralu DNK koja je stegnuta, zgrčena i naš imunološki sistem je jako nizak i podložni smo da se razbolimo. Ako smo radosni, veseli, bićemo zdravim jer je naš imunološki sistem jako visok jer je spirala DNK opuštena.

Sada smo svesni pozitivnih emocija, zahvalnost, poštovanje, ljubav, saosećanje. U prisustvu ljutnje, ljubomore, mržnje, besa, frustracije, DNK je zbijena, kruta.

I sve što su ljudi činili, bilo je da imaju osećaje. Imali su osećanja i promenili su DNK u svojim telima. Da li možemo sada sami sebe da izlečimo.

Kako da ne, ako imamo pravo osećanje duboke ljubavi, poštovanja, pravo verovanje u svome srcu, promenićete DNK u svom telu, promenićete imunološki sistem, promenićete nivo hormona – DNK. Promenićete svoj život.

Ljudska emocija, proizvodi učinak, koji prkosi konvencionalnim zakonima, fizike u odnosu prema prostoru i vremenu. To znači da mi možemo stvarati osećaje u našim telima, i kada imamo taj osećaj mi više nismo ograničeni zakonima fizike, kakve znamo te zakone fizike danas.

Mi više nismo ograničeni zakonima biologije kao što poznajemo te zakone danas. Da izvedemo neki zaključak.

  • Osećanje menja DNK u našim telima.
  • DNK menja materiju sveta.
  • DNK menja fotone (sastavne delove svetlosti) od kojih je naš svet napravljen.
  • Osećanje menja materiju.

Kada srce ima osećanja, zahvalnosti i poštovanja, to menja DNK a DNK menja materiju našeg sveta. A kada srce ima ljutnju, mržnju, ljubomoru, bes to menja DNK na drugi način i utiče na naš svet.

Da izvedemo neki zaključak do sada rečenog.

loading...

Vi imate moć unutar vaših tela koja utiču na svet izvan vašeg tela. Osećanja utiču na vaše zdravlje suprotno važećim zakonima fizike i biologije.

Šta je čudo? Čudo je je samo dok ne razumemo nauku, a onda više nije čudo već postaje tehnologija. Polje Energije kome se obraćamo je ogledalo, ogledalo koje reflektuje naše osećanje koje doživljavamo u trenutku.

Dakle ako je naše verovanje da naše izlečenje treba da se desi, ili da naša nova ljubav će nam doći jednog dana ili novac u banci.

Polje će nastaviti reflektovati, jednog dana, jednog dana, jednog dana, zato što je otvoreno, nema završetka, nema ishoda, nema zaključka. To Energetsko polje je Božanska Matrica, je polje u kojem se ogleda sada, ne u budućnosti, ne u prošlosti, ovaj trenutak.

Dakle, ono što izaberemo da doživimo u našim životima, moramo prvo osetiti u našim srcima, kao da se već desilo.

Da nisu ovo izmišljotine današnjice neka se vratimo malo u prošlost i pogledajmo šta se peva u manastirima, šta to pevaju indijanci. Pa Indijanci tako stvaraju kišu, u manastirima se dešavaju izlečenja.

Gde je problem?

Zato što zapadna nauka kaže da naša verovanja i naša osećanja i naše emocije nemaju uticaja na svet izvan naših tela. A to nije tačno.

Mi dokazujemo da ljudska DNK ima direktan uticaj na naš fizički svet. Ljudske emocije menjaju DNK koja menjaju fizički svet.

A to se dešava jer postoji polje koje povezuje sve zajedno. To Polje možemo nazvati eterično polje ili Etar. Nauka još uvek neće da prizna da Polje postoji mada su već urađena neka istraživanja i nauka ipak tvrdi na polje postoji i ima mnogo imena za to Polje.

Neko ga naziva Kvantni Hologram.

Neko ga naziva Umom Prirode.

Mi bi smo ga nazvali Božji Um.

Neko ga naziva jednostavno Polje ili Matrica, zar onda nije bolje božanska matrica. Sve imena za isto Polje. Najlakše ga je razumeti ako zamislite kao mnogo niti energije koje ga prepliću, kao neku ribarsku mrežu. Kada bi smo mogli to videti ali naučnici nisu to videli a znaju da postoji.

Svi znamo da su niti energije u našem mozgu neuroni koji prave mrežu u ljudskom mozgu. Izgleda vrlo slično nitima Matrice Svemira. I sada se postavlja pitanje da li mi komuniciramo sa ovim Poljem Energije Univerzuma kroz ovo Polje Energije ljudskog mozga. To Polje Energije, ta Božanska Matrica sadrži celi svemir.

To je most vašeg unutrašnjeg sveta i vašeg spoljnog sveta. Ona povezuje ta dva različita sveta.

To je razlog zašto vaše misli, osećanja, emocije, verovanja, molitve iznutra, imaju uticaja na svet izvan vašeg tela. To Polje je kao ogledalo koje reflektuje u svet oko nas ono što stvaramo u svetu unutar nas.


Pogledajte NOVI video na temu: Tajni objekti u dubinama okeana

 V I D E O


To se može najbolje videti kako se se leči neka bolest koja se sama povlači, kako se fizički svet menja. Da niko nije ni dodirnuo bolesni organ..

Autor teksta Vitomir Vasić

Pišite i VI za naš sajt! Više informacija – OVDE.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu@dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment