Geoinženjering 

Zavera: Lažna epidemija Zika virusa

h1n1-virus-could-kill-the-world
Foto: inhabitat.com

Zika virus postoji već duže vreme, negde od četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka. Kako to da je tek sada počeo da izaziva užasna oboljenja? Štaviše, većina žena koje su rodile deformisane bebe su negativne na prisustvo Zika virusa.

Zašto se onda bebe rađaju sa malim glavama i moždanim oštećenjima?

Sledeći faktori znatno doprinose tome:

Brazilski pesticidi

Brazil, žarište Zika krize, koristi više pesticida nego bilo koja druga država na svetu. Neki od njih su zabranjeni u preko 22 države. Što se tiče beba rođenih sa manjim glavama, predstavljamo vam izvod studije iz 2011. godine o izlaganju pesticidu atrazinu:

„Prisustvo većih količina pesticida atrazina ili metabolita atrazina je povezano sa smanjenim fetusnim rastom, zbog čega bebe imaju manje glave. Manje glave su takođe uočene prilikom prenatalnog izlaganja herbicidu metolahloru“.

Di-Te-Per vakcina

Ova sumnjiva povezanost je istaknuta u studiji „Veliki kašalj kod male dece: ozbiljna bolest koja se može sprečiti vakcinama“:

„Krajem 2014. godine, brazilsko ministarstvo zdravlja je objavilo da će se kao obavezne uvesti Di-Te-Per vakcine svim trudnicama u Brazilu“.

Očigledno su trudnice ciljna grupa. One rađaju bebe sa manjim glavama i oštećenjima mozga, a preporuka za primanje vakcina je nedavno uvedena, 2014. godine.

loading...

Barbara Loa Fišer iz Nacionalnog centra za informacije o vakcinama je napisala:

„Farmaceutske kompanije nisu testirale bezbednost i efikasnost Di-Te-Per vakcina i vakcina protiv gripe kod trudnica pre nego što su te vakcine odobrene u SAD i ne postoje gotovo nikakvi podaci o zapaljenskim i drugim biološkim odgovorima na vakcine koje mogu da utiču na trudnoću i ishod porođaja.

Administracija za hranu i lekove (FDA) svrstava ove vakcine u grupu B ili C za trudnice, što znači da nije sprovedeno dovoljno testova da bi se utvrdilo da li one štetno deluju na trudnice i fetus. Proizvođači tih vakcina su upozorili da se one mogu davati trudnicama samo ako je to baš neophodno“.

Genetski modifikovani komarci koji su pušteni u Brazil da se „bore protiv“ denga groznice

Grad u Brazilu je naveo da je broj obolelih od denga groznice porastao otkad su pušteni genetski modifikovani komarci koji bi trebalo da se bore protiv te bolesti.

Naučna hipoteza je sledeća: ovi genetski modifikovani komarci (mužjaci) će oploditi prirodne ženke, ali će sledeća generacija stati u stadijumu larve. Naravno, to je samo teorija.

Nisu sprovedene nikakve dugoročne studije koje dokazuju da će to zaista biti tako i u praksi.

Gde god da su ovi komarci pušteni ili treba da budu pušteni, nisu sprovedene konsultacije sa stanovništvom. Vlada je sve učinila na svoju ruku.

Proizvodnja pesticida u Brazilu

Reuters je 19. maja 2015. godine preneo vest „Tužioci u Brazilu traže 16 miliona dolara od proizvođača pesticida“:

„Brazilski tužioci su naveli da će tražiti najmanje 16,6 miliona dolara odštete od multinacionalnih proizvođača pesticida zbog bezbednosnih prekršaja u ustanovi za skupljanje iskorišćenih ambalaža pesticida.

Među tim proizvođačima se nalaze brazilski ogranci BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC i Nortox. Do optužbi je došlo pošto su se naučnici, regulatorna tela, zdravstveni zvaničnici i mušterije požalili na to da je uspon poljoprivrede u Brazilu doveo do nebezbedne i preterane upotrebe pesticida.

Reuters je u aprilu naveo da najmanje četiri strana proizvođača prodaju pesticide u Brazilu koji nisu legalni na njihovom tržištu“.

Nije li zgodno što se u pravom trenutku pojavio virus na kog će ove velike korporacije da prebace krivicu?

Ozbiljni poremećaj ishrane, nedostatak osnovne sanitacije i surovo siromaštvo

Ovo su sve veliki faktori koji doprinose nastanku bolesti i smrti, a prisutni su u svim većim delovima Brazila. Sve što ugrožava imuni sistem je štetno po organizam.

Sprejevi protiv komaraca

Sprejevi protiv komaraca se koriste svuda u Brazilu, a toksično deluju na trudnice. Organofosfati prisutni u tim sprejevima deluju veoma štetno na nervni sistem.

Svih ovih šest faktora u kombinaciji predstavljaju nezadrživ napad na ljudski život.

Kako vreme bude odmicalo, Zika virus će biti okrivljen za sve faktore kako bi se zataškala prava istina.

Nemojte zaboraviti da se bliže Olimpijske igre u Rio de Žanejru, te da možemo očekivati razne scenarije.

Lažu nas i truju, a mi toga nismo svesni.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment