Misterije svemira 

Da li je otkrivena veštačka struktura na Merkuru?

merkur2-640x556-min

Lovci na vanzemaljce tvrde da masivna veštačka struktura na Merkuru, koja pruža neosporne dokaze o prisustvu vanzemaljske inteligencije, objašnjava zašto NASA retko govori o ovoj planeti. Prema rečima teoretičara zavere, NASA i vlada ne žele da vi vidite dokaze o vanzemaljskom životu i inteligenciji u našem solarnom sistemu.

Navodna strukutra, koja se nalazi blizu 42-kilometarskog kratera na Merkuru, je prvi put primećena 2012. godine od strane ozloglašenog lovca na vanzemaljce Skota Varinga, na fotografiji površine planete snimljene NASA-inom Messenger sondom.

Varing je izvestio o ovom viđenju na svom blogu UFO Sightings Daily u novembru 2012. godine.

 

“Pregledao sam neke fotografije Merkura i pronašao ovaj neobičan crni ulaz,“ napisao je Varing 17. novembra 2012. godine na svom blogu UFO Sightings Daily. “Dug je i pravougaonog oblika sa četiri skoro savršena prava ugla.“

“Ukoliko meteorske kocke nisu udarile na planetu, ovo izgleda da su napravili drevni vanzemaljci,“ dodao je on.

Varing je taj ulaz opisao kao portal za vanzemaljske letelice za ulazak i izlazak iz podzemne NLO baze na Merkuru. On je ocenio da je taj ulaz duži od 5 kilometara.

Vraćajući se čudnom Varingovom otkriću u videu postavljenom na YouTube 8. novembra 2016. godine, lovac na vanzemaljce Secureteam10 ga je opisao kao “crnu pravougaonu strukturu“ uočenu na fotografiji površine Merkura.

Iako je Varing izjavio da je strukutra bila 5-kilometarski ulaz u podzemnu vanzemaljsku bazu, Secureteam10 je sugerisao, nakon proučavanja fotografije i uzimajući u obzir različite dokaze, da struktura može biti masivni pravougaoni monolit koji su sagradili vanzemaljci, pre nego ulaz u podzemnu vanzemaljsku bazu.

Prema Glokneru, pažljivo posmatranje fotografije, uključujući i senke na zidovima kratera koje su vidljive na fotografiji, sugeriše da je pravougaona struktura bila tamna senka koju baca čvrsta visoka struktura na planeti.

 

“Dobro sam je pregledao i postalo mi je jasno da to uopšte nije ulaz,“ prokomentarisao je Tajler Glokner, narator Secureteam10, navodi Daily Mail. “U stvari, to je nešto mnogo impresivnije.“

loading...

“Ovaj crni pravougaonik je sneka,“ nastavio je on. “Onda se zapitate, odakle ta senka dolazi i šta baca tako veliku, dugačku senku?“

“To je, prijatelji moji, veliki, dugačak pravougaoni objekat, monolitne struktrure koji se diže iznad površine,“ zaključio je Glokner, prenosi Mirror. “Šta god da je ovaj objekat, mora biti nekoliko kilometara visok.“

Glokner je uverio gledaoce da je siguran da je ta struktura senka koju baca objekat monolitne strukture koji je visok nekoliko kilometara i diže se na površini planete, jer nakon nekoliko godina proučavanja slika svemirskih anomalija zna “kako funkcionišu senke i kako prirodne formacije reaguju na sunčevu svetlost.“

“Kao što vidite, jasno je da ovo veliki pravougaoni objekat, gornji i prednji deo su pogođeni suncem, a zadnji deo strukture je u mraku i mi dobijamo ovu veoma dugačku senku,“ rekao je on.

Prema rečima Gloknera, fotografija otkriva razlog zašto naučnici NASA-e retko govore o Merkuru: Ne žele da privuku pažanju javnosti na blistavi dokaz o masivnim veštačkim strukturama na površini planete koji dokazuju postojanje vanzemaljske inteligencije.

 

“Postojalo je pitanje da li postoji neki razlog zašto se o planetama kao što je Merkur retko govori,“ prokomentarisao je Glokner, “a to je možda zbog toga što oni ne žele da se ičija pažnja usmeri na njih.“

Sugestija da je NASA svesna postojanja ogromnih veštačkih struktura na Merkuru ali ćuti o tome, izazvala je bes među entuzaijastima na NLO forumima.

 

Protivrečne teorije o misterioznoj strukturi na Merkuru koje su izneli Varing i Secureteam10 su takođe izazvale debate.

Vanzemaljski entuzijasti koji podržavaju Varingovu teoriju o “ulazu“ tvrde da teški uslovi na Merkuru sa temperaturama visokim do 427oC i niskim do -173oC, znače da je verovatnije da bi vanzemaljski kolonisti na Merkuru pre izgradili podzemne objekte sa klimatskom kontrolom nego uspravne visoke strukture visoke nekoliko kilometara.

Ali drugi entuzijasti su doprineli ličnim mišljenjem o tome šta bi ta struktura mogla biti.

Jedan gledalac je sugerisao da je ona izgrađena od strane vanzemaljske rase pod nazivom Vex.

“To su Vex i oni su bili na Merkuru, Veneri i Marsu milijardama godina. Oni putuju kroz vreme i prostor u jednom trenu,“ rekao je gledalac.

“To je ili opsidijan monolit ili metalni poklopac sa ugraviranim brojevima 4 8 15 16 23 42 ,“ sugerisao je drugi.

“To je drevni Merkurov monolit koji štiti velike površine stanovništva od intenzivnog direktnog sunčevog zračenja,“ rekao je treći lovac na vanzemaljce.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Misterija Balkana – Bosanske piramide


Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

(Webtribune.rs)

loading...

Related posts

Leave a Comment