Misterije svemira 

Dejvid Ajk: Mesec je napravila civilizacija koja već milionima godina živi u njemu

1556891_370

Dejvid Ajk, koji je ovog meseca već izjavio da su članovi kraljevske porodice reptilski vanzemaljci, ima bizarnu teoriju o nastanku Meseca.

On je do svog zaključka došao nakon što je naučna zajednica navela da Mesec ne bi trebalo da se nalazi tu gde jeste i da je on jedna velika anomalija.

Ajk je napisao mnoštvo knjiga i održao gomilu predavanja o svojim teorijama u proteklih 25 godina, a sada je njegova glavna tema Mesec.

Fizika još uvek ne može da objasni zašto planeta veličine Zemlje ima satelit koji je toliko velik u poređenju s njom.

Prirodnije bi bilo očekivati da Mesec ima prečnik od oko 60 kilometara, a njegov prečnik zapravo iznosi više od 3.000 kilometara.

 

Ike je na osnovu toga zaključio da Mesec mora biti veštačka tvorevina, a ne da je nastao sudarom Zemlje i još jedne planete kao što naučnici tvrde.

On je u snimku na Jutjubu objasnio svoju teoriju rekavši „Ne postoji nijedan dokaz o tome kako je Mesec nastao, a po fizici on ne bi trebalo ni da postoji“.

Zemlja ima ogroman satelit koji je veći i od planete Pluton.

Ajk je rekao da veruje da je Mesec šupalj, što je dokazala činjenica da je zazvonio kao zvono kada je 1969. godine svemirski modul udario u njega.

Ajk je dodao da je spoljni omotač Meseca veoma tvrd i da sadrži minerale poput titanijuma, obrađene metale poput mesinga i elemente uranijum 236 i neptunijum 237 koji do sada nisu pronađeni u prirodi.

loading...

Ajk navodi da je Mesec savršeni svemirski brod koji je izgrađen na superioran način.

„Vrlo je verovatno da je u pitanju jedan drevni svemirski brod čija je unutrašnjost puna goriva za motore i materijala i raznih uređaja za posmatranje i druge stvari. Drugim rečima, to je jedna svemirska Nojeva barka i nije isključeno da se u njemu nalazi čitava jedna civilizacija već milionima godina“.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Web tribune)

loading...

Related posts

Leave a Comment