Misterije svemira 

Naučnici: Misteriozna vanzemaljska sonda prolazi pored Zemlje 2017!

alien_ship_002_1196992514
Foto: orbitbooks

Nakon što su istraživači predvideli prvobitnu orbitu objekta, oni su shvatili da je on prošao pored Zemlje 1975. godine. Naučnici su zaključili da se taj objekat ponaša drugačije od svih prirodnih objekata viđenih u galaksiji. Naročito je misteriozna njegova varirajuća brzina, koja ukazuje na to da on postepeno ubrzava i usporava.

Naučnici veruju da će u 2017. godini misteriozni objekat proći pored Zemlje. Oni su naveli da brzina objekta nema smisla pošto se kreće različitim brzinama, što znači da postepeno ubrzava i usporava.

Objekat je otkriven početkom novembra 1991. godine od strane astronoma Džejmsa Skotija sa Univerziteta u Arizoni. Astronomi iz dana u dan pronalaze nove svemirske objekte, ali ovaj objekat je prilično anomalan po svom ponašanju. On je nazvan 1991VG, širok je 10 metara i kreće se heliocentričnom orbitom na ivici Mlečnog puta.

Ono što je neobično jeste da se objekti široki kao 1991VG obično ne ponašaju tako kako se on ponaša. Naročito je misteriozna njegova varirajuća brzina, koja ukazuje na to da on postepeno ubrzava i usporava.

Međutim, to nije sve. Nakon što su istraživači predvideli prvobitnu orbitu objekta, oni su shvatili da je on prošao pored Zemlje 1975. godine. Naučnici su zaključili da se taj objekat ponaša drugačije od svih prirodnih objekata viđenih u galaksiji.

Štaviše, istraživači su zaključili da objekat ima čudan rotacioni spin i da njegova osvetljenost varira. Zbog svih ovih anomalija naučnici ne mogu da utvrde pravu prirodu ovog objekta. Oni do sada nisu došli ni do jedne teorije koja bi mogla da objasni ponašanje misterioznog objekta.

Među brojnim teorijama, postoji jedna koja ukazuje na to da je 1991VG potrošeni tank raketnog goriva izbačen sa nekog satelita sedamdesetih godina prošlog veka.

Ipak, najpopularnija teorija je da je u pitanju neka vanzemaljska letelica.

Prema rečima Dankana Stila, astronoma sa Univerziteta u Adelejdu u Australiji, 1991VG bi mogao biti vanzemaljska sonda poslata da špijunira našu planetu.

Šta ako je ovaj objekat zaista vanzemaljske prirode? Da li mi možemo da ga identifikujemo i da li uopšte možemo da ga shvatimo? Šta ako je napravljen od veoma napredne tehnologije?


Pogledajte naš NOVI video klip na temu: Kemtrejls – trovanje stanovništva u svetu:


Prema rečima dvojice matematičara sa Univerziteta u Edinburgu, više je nego moguće da postoje vanzemaljske sonde u našem solarnom sistemu. Dankan Forgan i Arven Nikolson ukazuju na to da ne možemo isključiti mogućnost da postoje vanzemaljske letelice u našem solarnom sistemu.

loading...

Oni su iskoristili matematičke modele kako bi došli do svojih predviđanja i analizirali mogućnost o putovanju sondi kroz svemir, objavivši svoj rad u žurnalu astrobiologije.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Web tribune)

loading...

Related posts

Leave a Comment