NLO 

4 zanimljive priče o vanzemaljcima (VIDEO+)

Ukraine-UFO-5
Foto: openminds.tv

Bez obzira da li neko veruje u NLO ili ne, potoje oni koji tvrde da su imali veoma neobične susrete sa vanzemaljcima. Njihova iskustva su uvek privlačila pažnju, a bogami od nekih se zna dignuti i kosa na glavi.

Takve priče su između ostalog:

Incident Keš- Landrum

Beti Keš, Viki Landrum i Kolbi Landrum vozili su se 29.decembra 1980. godine u kući u Dejtonu, Teksas. U toku vožnje iznad stable se pojavilo jako svetlo zbog koga su morali zaustaviti automobil. Izašli su iz automobila. Svetlost je imala oblik dijamanta. Odjednom su osetili vrućinu i tada je misteriozni objekt nestao, a žene su zadobile opekotine i vrtoglavicu. Od tada svake godine tog istog dana pate od glavobolje.


Nesreća u Keksburgu

Slično kao i u slučaju Rozvel i u Keksburgu, Pensilvanija, 1965. godine srušio se misteriozni objekt u obliku žira i veličine Volkswagenove Bube. Na sebi je imao znakove slične egipatskim hijeroglifima. Ubrzo je na mesto događaja došla američka vojska i odnela objekt, a o čitavom incidentu nisu htjeli ništa reći.

NLO u Kolaresu

Brazilsko ostrvo Korales postalo je poznato zbog pojava NLO-a koje su se dogodile 1977. godine. Svedoci su, poput žena u incidentu Keš – Landrumu, pretrpeli povrede koje uključuju opekotine i ubodne rane, a uzrokovane su intenzivnim zračenjem. U to vreme doctor Valeaide Karvalaho, lečio je 35 pacijenata kojima je dijagnostifikovano izlaganje prevelikom zračenju. Žrtve su imale vrtoglavice, glavobolje, nizak pritisak, anemiju i trajni gubitak kose na mestima na kojim je koža bila spaljena.


Incident u Varginhi

Dogodio se u Brazilu 1996. godine. Mišljenja o tom događaju i dalje su podeljena, neki smatraju da su mediji stvorili paniku, ali s druge strane postoje svedoci i neke kućni snimkci. Na nebu su viđeni nepoznati objekti, a nedugo posle toga čudna stvorenja počela su lutati ulicama. Jedno je stvorenje ubio vojnik i ono je odneseno u džaku. Stvorenje je bilo visoko 1,6 metara, s velikom glavom i vrlo tankim telom, smeđe kože i crvenih očiju. Svedoci kažu i da su izgledali  ranjeni ili bolesno. Leš drugog neobičnog stvorenja pronađen je dva dana kasnije. Vojnik koji je učestvovoao u hvatanju bića preminuo je nedelju dana posle događaja od nepoznate bakterijske infekcije.

 

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: EPK)
loading...

Related posts

Leave a Comment