NLO 

Bajan Kara Ula – Lokacija drevnih vanzemaljaca (VIDEO+)

Tematika kojom se svakodnevno bavimo svi mi koji smo uz ovaj sajt ume da bude zaista iscrpljujuća. Prvenstveno, reč je o oblastima koje privlače veliku pažnju javnosti.

Svakodnevno smo obasuti informacijama o novim teorijama, otkrićima, rešenjima za koja mnogi od Vas sa povećom dozom nesigurnosti ipak prihvata.

U današnjem videu, bavimo se tematikom koja na prvi pogled u Vašim očima deluje odbojno, ali kada povežete određene događaje, kada pogledate određene dokaze, shvatite da ‘tu ima nešto’.

Da li se opet vraćamo na početak?

Kako objasniti nekom da se pre više od 10.000 godina desio NLO incident u današnjim oblastima Kine, a da se uz taj događaj kriju dokazi poput skeleta vanzemaljaca, kao i misteriozni diskovi, za koji naučnici smatraju da su u pitanju određeni zapisi koji otkrivaju nešto?

Da li Vi sada možete prihvatiti činjenicu da je ovo nešto moguće?

Sajt Svettajni.com već jako dug period ‘zapljuskuje’ sve Vas informacijama za koje je potrebno dodatno istraživanje da biste shvatili šta svaka priča želi da Vam otkrije.

Pogledajte video klip, podelite video na društvenim mrežama, jer željno iščekujemo da se što veći broj ljudi uključi u našu veliku družinu:

loading...

Related posts

Leave a Comment