NLO 

Bizarne tvrdnje: Ovih 8 rasa vanzemaljaca je posetilo Zemlju

148d77fae4d40f5f1b427672d0bc5966

Ukoliko smatrate da je univerzum u stanju da proizvede život na drugim planetama, onda možemo da pretpostavimo da mnogo različitih vrsta života postoje tamo negde…

Postoji mnogo onih koji tvrde da su se sreli sa vanzemaljcima i njihovi opisi ovih misterioznih bića su se uvek razlikovali. Navodno postoje različite vrste vanzemaljaca, za koje oni koji proučavaju NLO i život na drugim planetama, smatraju da su sleteli na našu planetu.

1. Andromeđani

Poznati kao “ogledalo” ili “staklo” ljudi, ova bića su nešto veća od ljudi, ali su napravljeni od čiste energije.

2. Čudovišta iz Fletvuda

Ove nemani su nazvane po gradu Fletvud u Zapadnoj Virdžiniji, gde su prvi put uočene. Navodno su veoma visoke i imaju glavu u obliku pika i sjajne oči.

3. “Mali sivi”

Poznati pod nazivom i “Zeta mrežice” postoje jako visoki i jako niski. Tzv. “Kratke Zete” su obično oko tri metra, dok visoki mogu da narastu i do osam metara. Imaju izdužene sive glave.

4. Goblini iz Hopkinsvila

U 1955. godini, malu farmu u Kentakiju zauzeli su demoni – zgodni muškaraci sa špicastim ušima. Oni su takođe bili otporni na metke.

loading...

5. Mali zeleni čovečuljak

Mali zeleni sa izrazito okruglim očima, obično su se dovodili u vezu sa “letećim tanjirom” viđenim 1950-ih godina.

6. Nordijski vanzemaljci

Neki kažu da rasa čovekolikih stranaca postoji u Norveškoj. Jedina razlika između ovih veoma visokih, plavih stranaca i ljudi je da oni imaju 24 zuba i plovnu kožicu između prstiju na nogama.

7. Reptili – gušter ljudi

Ova stvorenja sede u centru mnogih čudnih teorija zavere. Navodno, ovi nalik na guštera ljudi, koji inače menju svoj oblik, žive među nama, pa čak i imaju veoma visoke pozicije u vladi SAD.

8. Sirijan

Za ova drevna plava bića se misli da su pravi graditelji egipatskih piramida, a oni su nas navodno unapredili sa mnogo tehnoloških dostignuća.

Da li Vi verujete u postojanje vanzemaljaca? Da li ove rase zaista postoje? Da li verujete teoretičarima zavere?

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment