NLO 

Da li je NLO koji je pao u Rozvelu – nacistička tajna letelica?

UFO-Hillary-427995

NLO koji je navodno pao u Rozvelu 1947. godine je možda bio proizvod tajne nacističke tehnologije.

U američkom gradu Rozvelu je dve godine nakon završetka Drugog svetskog rata na zemlju pao misteriozni leteći objekt, a istraživači desetinama godinanakon tog događaja pokušavaju dokučiti o čemu se zapravo radilo.

Nagađalo se da se radi o vanzemaljskom letećem tanjiru, meteorološkom balonu ili tajnoj letelici za špijuniranje sovjetskog nuklearnog programa, prenosi portal “Jutarnji.hr”.

Novi film ‘NLO i Treći Rajh nudi novu teoriju. Zapravo se radilo o zvonolikom antigravitacijskom letećem objektu koji je izrađen kombinacijom tehnologijakojom se proizvode helikopteri i rakete. Jedna takva letelica je navodno pala u ruke američke vojske 1943. godine, pa su SAD nastavile da razvijaju ovu tehnologiju. Neuspešno testiranje nove letjelice je dovelo do pada u Rozvelu.

Priče o nacističkoj ‘letelici zvonu’ već su se ranije pojavljivale u NLO literaturi i u dokumentarcu na Diskaveri kanalu ‘Nacistička NLO zavera’.

Novi dokumentarni film o kojem se još uvek ne zna puno navodno se fokusira nanemačkog inžinjera Josefa Andreasa Epa koji je navodno radio na NLO projektu koji je rezultirao sa nekoliko letelica u obliku tanjira.

Teorija o padu NLO-a u Rozvelu, a koji je rezultat nacističke tehnologije je u kontradikciji sa iskazima svedoka koji su na drugačiji način opisali letjeći objekt, a spominjali su i humanoidne vanzemaljce koji su pronađeni u letjelici.

Pre nekoliko godina se pojavila i teorija da je Staljin uz pomoć Jozefa Mengelea, nacističkog ‘anđela smrti’hirurški decu ‘preradio’ da izgledaju kao vanzemaljci, da bi ih zatim poslao u SAD u špijunskoj letelici, koja je zatim pala nedaleko Rozvela.

Postoji i teorija koja sugerira da je američka vlada pod kontrolom vlade u senci kojom upravljaju vanzemaljci koji su pomogli nacistima prilikom dolaska na vlast 1930-ih godina.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Alkatraz – jezive misterije ćelije 14D

loading...

Novi nemački dokumentarac donosi nova pitanja vezana uz Rozvelsku misteriju, ali definitivnog odgovora na pitanje što se tamo dogodilo 1947. godine i dalje nema.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment