NLO 

Da li je ovaj 100 vekova star stub, pronađen na dnu mora, dokaz da vanzemaljci postoje?

I dok se mišljena naučnika oko misterioznog stuba razlikuju, NLO entuzijasti su složni kao jedan. Njihovo mišljenje – misteriozni stub su napravili vanzemljaci.

Misteriozni stub star više od 10.000 godina, koji je pronađen blizu obale Sicilije, nije mogla da napravi ljudska ruka, već vanzemaljci – tvrde NLO entuzijasti.

Skot Varing, jedan od najglasnijih teoretičara zavere o vanzemaljcima, kao glavne argument koristi tezu da pre 10.000 godina nije postojao ni alat, ni mašinerija kojim bi se napravio ovakav stub.

Njegova teorija ide još dalje, tvrdeći da je stub potiče sa drevnog grada Atlanantide, u kome su, naravno, živeli vanzemaljci.

– Ovaj stub od krečnjaka težak 15 tona, sa rupama izbušenim precizno kao sa savremenom bušilicom je najbolji dokaz da su visoko inteligentna bića nekada posetila našu planetu – rekao je Varing.

Atlantida - mitsko ostrvo koje je navodno usled prirodne katastrofe potonula u okean za jedan dan i noć
Atlantida – mitsko ostrvo koje je navodno usled prirodne katastrofe potonula u okean za jedan dan i noć

On je podsetio da u to vreme, pre 10.000 godina, ljudska civilizacija nije raspolagala sa modernim alatom, stoga je izgradnja ovakvog stuba bila gotovo nemoguća bez napredne tehnologije.

Tim naučnika sa Univerziteta u Tel Avivu koji je pronašao ovaj stub, takođe je najviše pažnje posvetio izuzetno precizno izbušenim rupama koje se nalaze duž stuba, doduše gledajući na njih iz potpuno drugog ugla.

– Mi ne znamo ni za jedan prirodan proces koji bi mogao da ovako precizno napravi rupe, stoga verujemo da su one delo ljudske ruke – izjavio je Zvi Ben-Avraham, jedan od naučnika.

Za veliki monolit pronađen na dubini od 40 metara, se veruje da je delo drevne civilizacije koja je živela u centralnom Mediteranu.

Istoričari, koji ističu da je istorija na ovom području bila “najintenzivnija i najdramatičnija”, kažu da je ovo otriće značajno jer se došlo do novih saznanja o tehnološkom stupnju razvoja mezolitskih stanovnika iz ove regije.

loading...

– Ovo otkriće bez sumnje otkriva nove veštine i brilijantnost drevnih inženjera – saopštili su naučnici sa telavivskog univerziteta, koji još uvek nisu otkrili čemu je služio ovaj misteriozni stub.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu@dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

(Blic.rs)

loading...

Related posts

Leave a Comment