Da li je ovaj snimak konačni dokaz postojanja vanzemaljaca? (VIDEO+)

ydh
Foto: YouTube/ Mister Enigma Channel

Na video snimku se jasno mogu videti tri NLO kako izleću iz naše planete, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

NASA je navodno bila primorana da prekine svoj uživo prenos iz Međunarodne svemirske stanice, jer su njihove kamere uočile tri neidetifikovana objekta kako izleću iz Zemljine atmosfere.

Snimak NASA-e pod nazivom “NLO Misterije: NLO, Anđeli ili biološka stvorenja viđena kako naputaju planetu” pojavio se na društvenim mrežama re nekoliko dana.

Na njemu se jasno mogu videti NLO objekti kako izleću iz naše planete, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pravi bingo je uhvatiti NLO objekat. Ovo je vrsta dokaza kakva nam je potrebna da dožemo da postoji i život van naše planete – glasio je jedan komentar.

Ipak neki i nisu baš oduševljeni time što je snimak ubrzo prekinut, pod izgovor da je nestao signal.

Bolje je da isečete i ugasite te kamere, nego što nećete da priznate da su one uhvatile ono što je istina – bio je drugi komentar.

Bilo kako bilo, niko iz NASA-e se još uvek nije oglasio ovim povodom, a teortetičari zavera su ponovo iskoristile priliku da napadnu ovu organizaciju da prikrivaju stvarne podatke.

UFO Mysteries: UFOs, Angels Or Biological Creatures Seen Leaving The Earth: VIDEO 1

(Izvor: Express.co.uk)

loading...

Related posts

Leave a Comment