NLO 

Ispovest pilota koji je jedini pucao u NLO?

abc_knxv_ufo_110708_wg
Foto: abcnews.go.com

Zapisnik od tog dana jedini je službeni dokument koji dokazuje susret vojnog aviona s NLO-om.

Bilo je to rano ujutro 11. aprila 1980. godine. Tada dvadesettrogodišnji peruanski poručnik avijacije pripremao se za još jednu vojnu vježbu koja je uključivala oko 1.800 vojnika i civila u bazi La Džoja, 1.000 kilometara južno od peruanskog glavnog grada.

Huerta, pilot s osmogodišnjim iskustvom letenja, koji je bio deo vojnih misija od svoje 19. godine, dobio je naređenje da poleti svojim avionom ruske proizvodnje, Suhoj-22 kako bi presreo neobičan srebrni objekat koji je bio uočen kako lebdi nedaleko od piste.

Pre 35 godina, vojni pilot Oskar Santana Mariam Huerta svedočio je scenama poput onih iz filma ‘Dan nezavisnosti’ kada je pokušavao da sruši misteriozni leteći objekat.

Objekat se nalazio samo nekoliko kilometara od vojne baze na visini od tek 600 metara i nije odgovarao na naređenja kontrolnog tornja.

“Ličio je na balon, a nalazio se u ograničenom vazdušnom prostoru u koji je ušao bez odobrenja te je time predstavljao ozbiljnu pretnju za nacionalni suverenitet’, kaže sada penzionisani pukovnik.

Pukovnik Huerta bio je jedan od brojnih naučnika koji su izneli dokaze o postojanju NLO-a Beloj kući tražeći od vlade da javno objavi sve podatke o neidentifikovanim objektima i susretima s NLO.

Nakon poletanja vinuo se u visinu od 2.500 metara i krenuo u napad.

“Postigao sam potrebnu visinu za napad i krenuo da pucam. Ispalio sam nekoliko granata što je izazvalo stvaranje ‘vatrenog zida’ koji bi, u normalnim uslovima, uništio sve na putu’, priseća se Huerta.

Samo jedna takva granata dovoljna je za potpuno uništenje objekta veličine automobila, no, kako kaže Huerta, granate koje je ispalio nisu imale uticaj na objekat koji se nalazio pred njim.

loading...

“Mislio sam da je balon, da će se probušiti, ali se ništa nije dogodilo. Izgledalo je kao da je apsorbovao municiju i da uopšte nije bio oštećen“, kaže Huerta.

Objekt je potom, neverovatnom brzinom, krenuo u visine. Pukovnik Huerta krenuo je za njim, približio mu se na svega 500 metara i nanišanio ga. Pre nego što je dao naredbu za pucanje, objekat je izmakao nišanu.

Sad su se nalazili na oko 14.000 metara iznad tla, a pukovnik Huerta bio je odlučan u svom naumu, da uništi metu. Popeo se na visinu od 19.200 metara, ali objekat je uvek bio iznad njega.

Shvatio je da mu ponestaje goriva i znao da ima još samo jednu šansu. Ubrzao je avion i približio mu se na samo 100 metara.

“Tek tada sam shvatio da to nije balon“, rekao je Huerta – “Bio je to objekat veličine 10 metara sa sjajnom kupolom na vrhu, poput žarulje kad je izrežete na pola“, priseća se – “Dno objekta bilo je kružnog oblika, srebrne boje i izgledalo je kao da je od neke vrste metala.

No, nedostajale su mu sve tipične komponente koje jedan avion ima. Nije imao krila, pogonske mlaznice, prozore, antene, nije imao vidljiv pogonski sistem. Tada sam shvatio da to nije nikakav objekat za špijunažu već NLO, nešto sasvim nepoznato“, napisao je Huerta u svojoj knjizi.

U tom je trenutku bio gotovo bez goriva pa nije mogao ni napasti ni napraviti brzi manevar bega.

“Bojao sam se. Mislio sam, sad sam gotov“, priseća se Huerta koji je cik-cak pokretima, kako bi izbegao napad od strane NLO-a, uspeo avion prizemljiti u bazu.

Nakon što se vratio objekat je stajao na nebu još dva sata. Videli su ga baš svi koji su u tom trenutku bili u bazi, piše News.com.

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @mrdule |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

 

loading...

Related posts

Leave a Comment