NLO 

Ispovest vojnika: Oči u oči sa NLO

Vojnik je želeo da ostane anoniman, a naveo je da je sa 500 svojih saboraca video NLO nedaleko od Rozvela. Zanimljivo je da je u tom gradu u Novom Meksiku 24 godine pre događaja koji navodi vojnik, zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a.

Bivši američki vojnik odlučio je da nakon 44 godine službe progovori o događaju koji ga proganja još od 1971. godine, a koji se desio u pustinji Novog Meksika.

Vojnik je želeo da ostane anoniman, a naveo je da je sa 500 svojih saboraca video NLO nedaleko od Rozvela. Zanimljivo je da je u tom gradu u Novom Meksiku 24 godine pre događaja koji navodi vojnik, zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a.

Kako navodi anonimni vojnik, on je 1971. godine bio stacioniran u Fort Blisu u Teksasu, a onda su on i njegovi saborci poslati na vojne manevre u pustinju kraj Rozvela.

U toku tih manevara, tvrdi vojnik, svi su videli “dva neidentifikovana leteća objekta”.

Prvog smo uočili kako se približava sa severa i tada se zaustavio. Drugi objekat nam je dolazio sa zapada. U narednih pet sati leteći objekti su lutali po nebu iznad pustinje – navodi anonimni vojnik.

On dalje tvrdi da su objekti bili okrugli, ali nije siguran u njihovu veličinu jer mu je visina na kojoj ih je uočio bila nejasna. Ipak, budući da je služio u protivvazdušnoj odbrani, bio je istreniran da može da prepozna svaku letelicu koju vidi. Ova mu nije bila poznata, prenosi britanski Ekspres.

Narednih dana, nepoznate letelice bile su glava tema razgovora vojnika, ali im je zabranjivano da o tome govore u javnosti.

Rozvel je, inače, u centar svetske pažnje dospeo 1947. godine nakon što je nadomak ovog grada pao nepoznati objekat čiji identitet nikada nije potvrđen. Od tada se šuška da je to zapravo bio NLO koji vlasti pokušavaju da sakriju.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

(Izvor: Dnevno)

loading...

Related posts

Leave a Comment