NLO 

ISTINA JE NEGDE TAMO Bivši naučnik iz NASA-e tvrdi: Vanzemaljci postoje, vlade kriju ISTINU

Nekadašnji istraživač iz Američke svemirske agencije (NASA) veruje da vanzemaljci postoje i da su “mnoge vlade” prikrile vanzemaljske susrete.

Kevin Knut, koji je sada profesor fizike na Univerzitetu Albani, tvrdi da ima “dosta dokaza” da NLO-i postoje u našem univerzumu.

On kaže da čovečanstvo treba “suočiti se sa mogućnošću” da viđeni NLO-i mogu biti “posetioci izdaleka” i insistira da je potrebno više istraživanja na ovoj temi, jer bi to imalo veliku korist za čovečanstvo.

– Verujem da treba da se suočimo sa mogućnošću da su neki čudni leteći objekti koji nadmašjuju naše najbolje letelice i prkose objašnjenjima, mogu zasita da budu posetioci izdaleka – i da ima mnogo dokaza koji idu u prilog viđenjima NLO – rekao je on, prenosi “Metro”.


Preporuka: 2000 godina stara knjiga otkriva kako su uništeni Nefilimi na Zemlji


Knuth veruje da je pričanje o NLO-ima tabu, koji je sprečio bilo kakvu odgovarajuću naučnu studiju o ovoj temi i krivi vlade i medije za skepticizama koji okružuje istraživanje vanzemaljaca.

– U suštini, rečeno nam je da je tema besmislica. NLO su izvan domena ozbiljnih naučnih studija i racionalnih diskusija, koje nažalost ostavljaju temu u domenu pseudo-nauka, od kojih mnoge spadaju u polje teorija zavera i suludih spekulacija – rekao je on.

Brazil, Kanada, Danska, Ekvador, Francuska, Novi Zeland, Švedska, Rusija i Velika Britanija u protekloj deceniji su deklasifikovali podatke o NLO-ima, a Knut kaže da viđenja NLO-a od strane vladinih zvaničnika daju legitimitet tvrdnjama.

On je istakao da su čileanska i francuska vlada oformile komitete za istraživanje fenomena i anomalija u vazduhu i da su u njima naučnici i vojni zvaničnici.

Prema njegovim rečima, vrlo je verovatno da postoje vanzemaljci, s obzirom na to da veliki deo od oko 300 milijardi zvezda u našoj galaksiji ima oko sebe gostoljubive planete.

loading...

– Problem je u tome što nema nijednog dobro dokumentovanog susreta sa NLO koji bi bio potpun dokaz. Situacija je dodatno pogoršana činjenicom da mnoge vlade zataškavaju i kriju informacije o takvim susretima – rekao je naučnik.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

Blic.rs

loading...

Related posts

Leave a Comment