Istina o NLO: “Ono što sam video proganjaće me do kraja života”

military, jet, jets, f16, tomcat, f15, UFO, disc, disk, TR3B, project aurora, project blue beam, 2012, obama, secret, conspiracy, paranormal, sighting, MUFON, Lady Gaga, poker face, nude, naked, private, awards, baby2
Foto: ufosightingsdaily.com

Bivši američki vojnik posle 44 godine odlučio je da progovorio o onome što se dogodilo u pustinji Novog Meksika 1971. godine.

On je ispričao da je zajedno sa još 500 svojih saboraca video NLO u blizini Rozvela, mesto na kojem je 24 godine ranije zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a u svetu.

Neimenovan vojnik kazao je kako će ono što je video u tih pet sati ga proganjati do kraja života. On je 1971. godine bio stacioniran u Fort Blisu u Teksasu kada su ih poslalli na vojne manevre u pustinju Novog Meksika, zapadno od svetski poznatog Rozvela.

Tokom noćne straže svedok je, zajedno sa ostalim vojnicima, video dva leteća objekta.

“Prvi smo uočili kako se približava sa severa i tada se zaustavio. Drugi objekat nam je dolazio sa zapada. U narednik pet sati leteći objekti su lutali po nebu iznad pustinje“, objasnio je vojnik.

Kazao je kako su objekti bili okruglog oblika, ali nije mogao da odredi njihovu veličinu, jer je i visina na kojoj su se kretali bila relativno nejasna.


VAŠ  REKLAMNI  PROSTOR
Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com ili na broj 064/2624313


Sledećeg dana kada su se zajedno svi našli na ručku, kako objašnjava, pričali su NLO-u, ali ne zna zašto niko do sada nije izašao u javnost sa infromacijama, piše britanski “Ekspres“.

Rozvel je u centar pažnje dospeo 1947. godine kada je u blizini ovog mesta pao nepoznati objekat, a onda su se pojavile priče da je u pitanju NLO. Američke vlasti nisu bile dobro koordinisane u izveštavanju javnosti o tom događaju, što je još više “potpalilo“ priču o vanzemaljcima u pustinji Novog Meksika. U konačnom izveštaju stoji kako se srušio američki balon.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

(Izvor: Bizar)

loading...

Related posts

Leave a Comment