NLO 

Istina o NLO: “Ono što sam video proganjaće me do kraja života”

Bivši američki vojnik posle 44 godine odlučio je da progovorio o onome što se dogodilo u pustinji Novog Meksika 1971. godine.

On je ispričao da je zajedno sa još 500 svojih saboraca video NLO u blizini Rozvela, mesto na kojem je 24 godine ranije zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a u svetu.

Neimenovan vojnik kazao je kako će ono što je video u tih pet sati ga proganjati do kraja života.

On je 1971. godine bio stacioniran u Fort Blisu u Teksasu kada su ih poslalli na vojne manevre u pustinju Novog Meksika, zapadno od svetski poznatog Rozvela.

Tokom noćne straže svedok je, zajedno sa ostalim vojnicima, video dva leteća objekta.

“Prvi smo uočili kako se približava sa severa i tada se zaustavio. Drugi objekat nam je dolazio sa zapada. U narednik pet sati leteći objekti su lutali po nebu iznad pustinje“, objasnio je vojnik.


Preporuka: Sahara – Peščani okean krije tajanstveni svet


Kazao je kako su objekti bili okruglog oblika, ali nije mogao da odredi njihovu veličinu, jer je i visina na kojoj su se kretali bila relativno nejasna.

Sledećeg dana kada su se zajedno svi našli na ručku, kako objašnjava, pričali su NLO-u, ali ne zna zašto niko do sada nije izašao u javnost sa infromacijama, piše britanski “Ekspres“.

Rozvel je u centar pažnje dospeo 1947. godine kada je u blizini ovog mesta pao nepoznati objekat, a onda su se pojavile priče da je u pitanju NLO.

loading...

Američke vlasti nisu bile dobro koordinisane u izveštavanju javnosti o tom događaju, što je još više “potpalilo“ priču o vanzemaljcima u pustinji Novog Meksika. U konačnom izveštaju stoji kako se srušio američki balon.

 

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Bizar / Foto: ufosightingsdaily.com)

loading...

Related posts

Leave a Comment