NLO 

Još jedan naučnik POTVRDIO SENZACIJU Naska vanzemaljske mumije su stvarne

“Na prvi pogled, izgledalo je kao normalno telo, ali pregledajući detaljno svaki deo tela pronašli smo da možemo naći nekoliko abnormalnosti. “ Na primer, glava je veća, ima šire oči, manji nos, i nema uši. Ima manje pršljena no uobičajena ljudska…”

Navodni mumificirani ostaci pronađeni u oblasti Nasca (Naska Peru) stvorili su ogromne rasprave među onima koji veruju u Vanzemaljce, i istraživačima širom planete.

Naučna zajednica je ostala bez teksta kada su NLO lovci i grupa istraživača dali izjavu tvrdeći da su naišli na mumificirane ostatke nekoliko vanzemaljaca u nezatvorenoj pećini Naska, Peru.

Nedugo pošto je data izjava, naučna zajednica povukla je tvrdnju i označila celu stvar kao prevaru, govoreći da je cela stvar oko navodnih mumija izmišljotina, i da ustvari nikada nije bila otkrivena.

Ovi komentari su dati uprkos činjenici da skeptični naučnici nikada nisu bacili pogled na mumije, niti su ih temeljno analizirali.

Bez obzira na to, kako je naučna zajednica ustala protiv mumija, većina ljudi je prepoznala da su naišli verovatno na prevaru, uprkos činjenici da gospodin Džejm Mausan, (NLO istraživač i novinar iz Meksika), i njegov tim obezbedili dokaze koji ukazuju da mumificirani ostaci pronađeni u Peruu nisu obični ljudski.

Sada, mesecima pošto su mumije otkrivene i proučavane u nezavisnim laboratorijama širom planete, DRUGI Naučnik je proučio tela pronađena u Peruu i kazao da ona nisu prevara.

Dr. Hoze Benitez, doktor forenzike, i član ekipe proučavalaca navodnih mumificiranih vanzemaljskih ostataka, dao je šokantne tvrdnje u vezi misterioznih ostataka pronađenih u Peruu.

Benitez je Drugi naučnik koji je stavio svoju reputaciju na kocku izjavivši da mumificirani ostaci bi mogli biti vanzemaljci ili bar nova vrsta još nenađena na Zemlji.

Prvi naučnik koji je imao istu tvrdnju bio je doktor Edson Vivandkoa, specijalista za skelete, koji je zaključio, pošto je proučio ostatke, da nisu ljudski.

loading...

Kako god, DNA rezultati sugerišu drugačije.

U stvari , jedan deo DNA rezultata mumificiranih ostataka pokazuje da su sto procenata ljudski,dok je drugi set DNA rezultata dao nepotpune rezultate.

Eto zabune.

Oba doktora Benitez i Vivankoa, su deo grupe istraživača predvođene Meksikanskim novinarom istraživačem i NLO−ogom gospodinom Mausanom.

Doktor Benitez je analizirao prethodna otkrića zajedno sa gospodinom Mausanom. Godine 2005. Ispitivali su fotografije za koje su sumnjali da bi mogla biti neljudsko telo, što se ispostavilo da je mumificirano dete.

Dr. Benitez skoro je intervjuisan od strane Britanskog NLOiste Stiva Mera, koji je putovao u Peru, da istraži tvrdnje.

“ Našao sam mnogo karakteristika koje ovo telo čini potpuno drugačijim. Na prvi pogled, ličilo je na normalno telo, ali podrobnije gledajući u svaki delić tela, mogli smo naći nekoliko abnormalnosti, na primer , glava je veća, ima šire oči, manji nos, i nema uši. Ima manje pršljena no uobičajena ljudska…” Rekao je doktor Benitez

“ Struktura kostiju je drugačija, šira je. Ima samo tri prsta i tri prsta na nogama, to su najveće različitosti koje smo primetili. Ima i par kao što su broj zglobova prstiju i zakrivljenost nokata.” Dodaje dr. Benitez

“Bela prašina koja pokriva mumificirane ostatke je posebna materija znana kao Diatom tlo, ovo tlo ima jedinstveno poreklo i posebne karakteristike. Isušuje dehidrira i čuva tkivo, takođe ima neobičnu karakteristiku, insekticid je, tera insekte.

“Na primer, glava je istaknutija. Ima šire oči, manji nos, i nema uši. Ima manje pršljenova nego običan čovek”

“Pomaže u dehidrirajućem procesu i pomaže u prirodnom procesu mumifikacije.”

Svi ovi zaključci doktora Beniteza izneti u dokumentarcu produciranom od strane gospodina Stiva Mera sugerišu da mumificirani ostaci pronađeni u Peruu, su sve ali ne ljuski.

“ Od važnosti je; suočeni smo sa probnom mogućnošću otkrića organskog bića veoma sličnog čoveku ali drugačijeg u isto vreme. Moramo da napravimo iskorak i odredimo šta je i odakle je.” Zaključio je doktor Beniz.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Netlinesystem.com)

loading...

Related posts

Leave a Comment