NLO 

NASA slučajno otkrila drevnu sumersku statuu na površini Marsa! (VIDEO+)

Napravljeno je još jedno misteriozno otkriće na površini crvene planete. Prema navodima lovaca na NLO-e, na fotografijama sa rovera Curiosity se može videti glava misteriozne statue.

NASA-ini roveri u poslednje vreme prave veoma čudne fotografije sa Marsa na kojima se mogu videti i kupole i razne druge građevine zakopane u pesku.

Iako ima mnogih otkrića sa Marsa koja se mogu racionalno objasniti, ima puno onih za koje je nemoguće pronaći bilo kakvo logično objašnjenje. Takav je slučaj sa fotografijom na kojoj se može videti drevna sumerska statua poput onih iz drevne Mesopotamije.

Stručnjaci za NLO-e kažu da se na fotografiji jasno vidi lice statue sa dva oka, nosom, ustima i tipičnom špicastom bradom karakterističnom za drevne sumerske statue.

 

Teoretičari drevnih vanzemaljaca veruju da su Anunaki kolonizovali i Mars i Zemlju, što se može objasniti činjenicom da su Sumeri pisali brojne mitove o Marsu.

Dakle, da li je ova statua zaostavština nekadašnje kolonije drevnih vanzemaljaca?

Ako su Anunaki bili na Marsu kao što se veruje, nema sumnje da na crvenoj planeti ima još tragova njihove civilizacije.

Ono što je sigurno jeste da na fotografijama koje NASA-ini roveri šalju sa Marsa ima puno čudnih građevina.

 

Neki kažu da je prosto u ljudskoj prirodi da zamišljamo razne oblike, ali ima fotografija koje je zaista teško racionalno objasniti.

Istraživači su pronašli brojne reference u tablama sa klinastim pismom za koje se veruje da upućuju na misteriozne Anunakije koji su pored Zemlje kolonizovali i Mars.

loading...

Prema modernim prevodima sumerskih i vavilonskih mitova, na crvenoj planeti je došlo do kataklizmičnog događaja koji se poklapa sa mezoameričkim mitovima o pernatoj zmiji koja je uništila Mars.

Možda je u crvenu planetu udarila kometa ili asteroid, uzrokujući niz katastrofa koje su pretvorile Mars u izolovani i nenaseljivi svet.

 

Da li je rover Curiosity ovoga puta zaista našao pravu statuu na površini Marsa? Da li je moguće da je ova statua, čije karakteristike su više nego jasne, povezana sa drevnim Anunakijima i drevnim Sumerima?

Iako će mnogi ostati skeptični povodom ovog otkrića i mnogih drugih otkrića sa Marsa, postoji više nego dovoljno dokaza koji podržavaju teoriju da je Mars bio naseljiv i naseljen u dalekoj prošlosti.

Otkriće drevne marsovske atmosfere, tekuće vode, metana i biološki korisnog azota na površini Marsa ukazuju na to da je ova planeta sigurno na neki način povezana sa životom na Zemlji.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Misteriozni nestanak dinosaurusa

V I D E O


Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:@Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+Svet tajni |

(Webtribune.rs)

loading...

Related posts

Leave a Comment