NLO 

NLO primećeni širom sveta (VIDEO+)

+63
Foto: Youtube

Nismo sami. Ta rečenica uvek predstavlja jedan novi okvir koji svako od nas odbacuje i smatra suludim. Dobro, ne svako, ali dobra većina. U članku koji sledi, bavićemo se snimljenim neidentifikovanim letećim objektima, takozvanim NLO.

Mnogi danas ‘mešaju’ NLO sa vanzemaljskim bićima, što uopšte nije tačno. Moguće je da se ipak radi o ljudskoj tehnologiji koja nama nije poznata. Da li je ta teorija moguća? – Jeste.

Prvi video Vas vodi u Indoneziju. Pogledajte, pa procenite:

Šta mislite? Naravno, treba uzeti i u obzir da su moguće montaže i nameštaljke, ali svakako je velika mogućnost da se radi o NLO.

Naredni video Vas vodi u Rusiju. Interesantan video. Pogledajte:

Da li se radi o pravim letećim objektima ili ne? Kako je zaista moguće utvrditi postojanje takozvane greške i namernog kreiranja lažnog video snimka? Treba obratiti pažnju i na broj pregleda, ocenu video snimka, a i na komentare gledalaca. Sve to utiče na verodostojnost video snimka.

Isti slučaj i na našim prostorima. Pogledajte video iz Beograda:

Šta mislite za ovaj video? Pogledajte video od naših suseda:

Čudan je ovo svet. Ako ovo nisu vanzemaljska bića, onda je naša tehnologija poprilično napredovala, a da mi toga nismo ni svesni. Slažete se?

Ipak, u dubini naše duše smatramo da ovo nije ljudska tehnologija, ma koliko se mi opirali. Kako Vi gledate na ovu tematiku? Čekamo Vaše komentare.

loading...

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment