Snouden najavio otkrivanje podataka tajnih službi o vanzemaljcima

ufo-m_1865091a
Foto: thesun.co.uk

Lovci na NLO-e se nadaju da će uzbunjivač Nacionalne bezbednosne agencije (NSA), Edvard Snouden, uskoro da objavi poverljive dokumente SAD koji dokazuju postojanje vanzemaljaca, pošto je po prvi put iskreno govorio o vanzemaljcima.

Snouden je rekao da vanzemaljci verovatno pokušavaju da stupe u kontakt sa nama.

Ovaj Amerikanac, koji se nalazi u bekstvu pošto je objavio poverljive dokumente Nacionalne bezbednosne agencije SAD (NSA), izneo je navedenu tvrdnju dok je razgovarao preko interneta sa Nil de Gresom u naučnoj emisiji StarTalk.

On je rekao da mi možda ne možemo da razumemo elektronske poruke koje nam vanzemaljci već neko vreme šalju.

On veruje da vanzemaljci šalju šifrovane poruke koje mi svakako ne bismo mogli da protumačimo.

Teoretičar zavere o tajnom svemirskom programu, Kori Gud, ukazao je na to da Snouden poseduje neke „dešifrovane“ dokumente koje će uskoro objaviti na internetu.

Snouden je prilikom intervjua putem interneta rekao:

„Ako postoji vanzemaljska civilizacija koja pokušava da komunicira sa drugim civilizacijama ili ako naša civilizacija pokušava da kontaktira vanzemaljce, postoji samo jedan kratak period razvoja njihovog društva tokom kojeg se komunikacija prenosi primitivnim i nezaštićenim sredstvima.

Razmislite samo o tome šta se sve emituje preko satelita i šta bi moglo da se čuje od naše civilizacije. Ukoliko postoje vanzemaljci, možda smo mi u mogućnosti da čujemo njihove televizijske emisije ili telefonske pozive, iako to nama zvuči kao pozadinsko zračenje kosmičkih mikrotalasa“.

————————————————————-

loading...

VAŠA REKLAMA – svettajniwordpress@gmail.com ili na broj 064/2624313

————————————————————-

 

Snouden je u bekstvu od 2013. godine i odobren mu je azil u Rusiji. Ako bi se vratio u SAD, bio bi optužen za špijunažu i krađu vladine imovine.

U suštini, on tvrdi da ni vanzemaljci ne bi uspeli da protumače informacije koje bismo mi poslali u galaksiju.

Ipak, lovcima na NLO-e i vanzemaljce je sasvim dovoljno što se Snouden uopšte dotakao ove teme.

Skot Vering, urednik američkog sajta UFO Sightings Daily, rekao je: „Snouden je konačno progovorio o NLO-ima i vanzemaljcima. To je ono što već dugo čekamo. Snouden je heroj i nadamo se da će uskoro objaviti neke dokumente o vanzemaljcima“.

Članovi NLO zajednica veruju da Snouden među poverljivim dokumentima NSA sigurno ima neke dokaze o umešanosti SAD u saradnju sa vanzemaljcima, „crne projekte“ i „tajne svemirske programe“.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |

(Izvor: Webtribune)

loading...

Related posts

Leave a Comment