Titova najveća tajna: NLO i vanzemaljci

Foto: telegraf.rs

U nekadašnjoj SFRJ mnoge tajne počev od političkih i društvenih,su držane daleko od očiju i ušiju tadašnjih građana SFRJ i strogo su bile čuvane.Ali o jednom pomalo čudnom i zanimljivom dogadjaju koji se desio sredinom 60-tih godina znali su samo drug Tito i njegovi najbliži saradnici.Dok ovaj dogadjaj je postao jedna od strogo čuvanih i najvećih Titovih tajni !

Po pisanju nekih članaka i diskusija na internetu,novembra meseca 1966 godine na prostoru SFRJ se srušio NLO u obliku diska! Odmah po padu NLO-a stigli su pripadnici Vojne policije JNA koji su izvukli telo neoznatog stvorenja.Ovaj pad NLO-a odigrao se po nekim pričama blizu mesta Otoček.

Foto: val-znanje.com

Opet po toj nekoj priči koja kruži internetom telo pilota iz letelice za koga su mislili da je izgoreli pilot JNA,odneto je u Beograd na obdukciju.Na fotografijama koje možete videti u nastavku se vide tri hirurga u belim doktorskim mantilima i hiruškim rukavicama,koji vrše obdukciju.Po po prijemu tela za obdukciju doktori su mislili da su dobili telo pilota JNA koje je izgorelo pri padu neke letelice.Ipak,na ovim fotografijama se jasno vidi da to nije čovek,pilot JNA,nego izgleda vanzemaljac?!.

Ceo ovaj dogadjaj pada NLO-a i vanzemaljca  je vešto i brzo zataškan a o ovom dogadjaju je bio obavešten odmah prdesednik Josip Broz Tito koji je po nekim navodima on sam lično video telo vanzemaljca.U to vreme Vojna Kontra-obaveštajna služba (KOS) je uništila sve dokumente koji se vezuju za ovaj dogadjaj.Osim par slika koje su na neki čudan način “preživele”KOS i koje možete videti ovde.Fotografije je navodno dobio rodjak jednog od lekara koji su vršili obdukciju 1999 godine,a koji sada živi u Sloveniji.On ih je i postavio na Internet.

reba napomenuti da ove fotografije već neko izvesno  vreme kruže Internetom,i da još uvek niko nije doveo u pitanje njihovu autentičnost.Lekari na slikama izgledaju tipično za ono doba za jugoslovenske lekare dok je kvalitet crno-belih fotografija je u skladu sa kvalitetom tadašnjih foto-aparata sa filmom.
Sad jedino je na vama da sami procenite da li ove fotografije koje prikazuju telo vanzemaljca ili čoveka ili nečeg trećeg. I da sami prosude da li je cela ova priča samo dobro smišljena laž ili je ovo jedna od najvećih skrivanih Titovih tajni odnosno istina.

Pratite nas na: FacebookTwitterGoogle+ |

(Izvor: trojka)

loading...

Related posts

Leave a Comment