NLO 

Turski piloti: „Iznad nas je upravo preleteo NLO!“

prague-ufo

Prošlog četvrka, samo sat pre nego što će se 800 kilometara dalje u Sredozemnom moru srušiti egipatski putnički avion, piloti na letu između Bodruma i Istanbula videli su neidentifikovani leteći objekat.

Dvojica pilota turskog putničkog aviona imala su tokom leta u četvrtak u 11.30 bliski susret s NLO, izvestio je jedan od najvećih turskih dnevnih listova Hurijet.

„Neidentifikovani objekat sa zelenim svetlima preleteo je između 600 i 900 metara iznad nas. Nakon toga je iznenada nestao. Pretpostavljamo da je to bio NLO“, javili su tom prilikom piloti kontroli leta.

U tim trenucima putnički avion se približavao istanbulskom aerodromu Ataturk i lagano je ponirao, pa je u trenutku susreta s NLO bio na visini od otprilike 5000 metara. Sleteo je bez ikakvih problema pola sata posle toga. Bila je reč o redovnom putničkom letu od mediteranskog turističkog centra Bodrum prema Istanbulu.

Opšta uprava državnih aerodroma u Turskoj,saopštila je da su njeni službenici proverili sve radarske zapise iz tih trenutaka, ali da u tom trenutku na tom delu neba, osim tog putničkog aviona, nisu zabeležili nikakav drugi objekat na nebu.


Pogledajte naš NOVI video klip na temu: Magijske knjige – Verovanje u natprirodne moći

V I D E O


Iako ova dva događaja zasad nisu dovođena u bilo kakvu vezu, činjenica je da se samo sat kasnije i 800 kilometara dalje, u Sredozemno more srušio egipatski putnički avion sa 66 putnika i članova posade.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment