Zabranjena istina: Smaragdne tablice

36
Foto: timesquatters.com

Smatra se da su smaragdne tablice pronađene ispod hrama Maja u Meksiku. One opisuju reptile, njihovu sposobnost da menjaju oblik i to kako vladaju ljudima koji su na vlasti. Dokazi se izvanredno slažu sa modernim iskustvima i izveštajima.

Poznate su kao Smaragdne tablice Tota koji je bio egipatsko božanstvo. Procenjuje se da su stare 36 000 godina i da ih je napisao Tot, “kralj-sveštenik sa Atlantide”, za koga se govorilo da je osnovao koloniju u Egiptu.

Priča se da su njegove tablice egipatski “sveštenici piramida” odneli u Južnu Ameriku i na kraju ih ostavili ispod hrama Maja, darivavši ih Bogu Sunca u Jukatanu, Meksiko.

Čovek koji ih je preveo, Moris Dorial, tvrdi da ih je restaurirao i završio prevod 1925. godine. Tek mnogo godina kasnije dobio je dozvolu da objavi deo njih. Tablice govore o “deci senki” koja manipulišu stvarnošću.

“Govorim o drevnoj Atlantidi, govorim o danima Kraljevstva Senki, govorim o dolasku dece senki. Iz velikih dubina ih je pozvala mudrost Zemaljskog čoveka, da bi preuzeli veliku moć.
Mnogo pre Atlantide, postojali su ljudi koji su živeli u tami, koristili crnu magiju, pozivali bića iz velikih dubina koja su živela ispod nas.
I oni su došli, bezoblični, iz druge “vibracije”, a postojali su iako ih ljudsko oko na Zemlji nije videlo. Samo putem krvi mogli su da dobiju oblik, samo kroz čoveka mogli su da žive na ovom svetu.
U prošlim vremenima Gospodari su ih osvojili, odveli dole gde pripadaju. Ali neki preostaše, skriveni u prostoru za koji čovek ne zna. Oni žive na Atlantidi kao senke, ali se nekada pojavljuju i među ljudima. Uvek, kada osete krv, oni dolaze da žive među ljudima.
Kreću se među nama u ljudskoj formi, ali samo na oko izgledaju kao ljudi. Kad sav sjaj nestane, imaju glavu zmije, ali se ljudima čine kao jednaki njima. Kreću se u grupama, preuzimaju oblik ljudi.
Ubijaju vešto poglavare carstava, preuzimaju njihov izgled i vladaju ljudima. Samo magija može da ih otkrije, samo zvuk može doprineti da im vidimo lica. Iz Kraljevstva Senki ih traže da unište čoveka i preuzmu njegovu vlast.
Ali, znate, Gospodari imaju magijske moći, mogu da skinu veo sa zmijolikog lica i pošalju ih tamo odakle su došli. Došli su kod čoveka i otkrili mu ovu tajnu, Reč koju jedino čovek može da izgovori; tada su sklonili veo sa zmije i izbacili ih iz prostora namenjenom ljudima.
Ipak, pazite se, zmije još uvek žive u prostoru koji se ponekad otvara za svet. Neprimećene, one šetaju među nama na mestima gde se mogu čuti obredi i ponovo, kako vreme odmiče, oni polako opet počinju da liče na ljude.
Gospodar koji zna šta je belo, a šta crno, može ih pozvati, ali samo beli gospodar može ih kontrolisati i savladati dok su u obliku od krvi i mesa.
emeraldtablet
Foto: bibliotecapleyades.net
Ne tražite Kraljevstvo Senki jer će se zlo sigurno pojaviti, jer samo gospodar svetlosti treba da osvoji senku straha.
Znaš, o moj brate, taj strah je velika prepreka; budi gospodar svega u svetlosti i senka će uskoro nestati. Počuj i obrati pažnju na moju mudrost – glas svetlosti je čist, potraži dolinu senki i svetlo će se jedino pojaviti.”
Sad nekoliko reči o materijalnom aspektu tablica. One se sastoje od 12 smaragdnih tablica napravljenih od supstance stvorene alhemijskom transmutacijom.
One su neuništive i otporne na sve elemente i supstance. Njihova atomska i ćelijska struktura je fiksirana tako da nema nikakvih promena.
U ovom pogledu, oni krše fizički zakon jonizacije. Na njima su urezane reči na drevnom atlantiđanskom jeziku, znacima koji su podešeni da odgovore na mentalne vibracije čitaoca.
Tablice su povezane zlatnim prstenovima. Mudrost koju sadrže je temelj drevnih misterija.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
loading...

Related posts

Leave a Comment