Paranormalne 

Besmrtnost: “Nemoguće je biti svestan o tome da to nisi”

Iz naše perspektive nije moguće da smo svesni toga da smo nesvesni.

Vi ne možete biti svesni o tome da ste nesvesni. Možete biti manje svesni (san, koma), ali nikad potpuno (smrt), jer bi tada za vas vreme stajalo u mestu.

Bilioni godina bi prolazili, a vi to ne biste znali.

Kako vi znate da ste mrtvi? Nije moguće biti  svestan o bilo kakvim prazninama u životu, Život sa vaše tacke gledišta je neprestan i neprekidan.

Radjanje i smrt sa vaše tacke gledišta su neprekidni.

Umrećete fizički, ali ćete biti rodjeni u novom telu. Radjanje se dogadja jer inače vi ne biste bili ovde sada. Doneti ste na ovaj svet. To je ono što znamo da se dogadja. Nema dokaza da se bilo sta drugo dogadja.


Pogledajte NOVI video klip na temu: Rouzvel – početak istorije NLO-a

V I D E O


Vi ste besmrtni; nemoguće je da to niste, jer nije moguće da ste  svestni o tome da ste nesvesni. Samo ova jedna rečenica dokazuje to.

To je isto kao i ove rečenice; nemoguće je da postoje svetlost i tama u isto vreme, ne možeš imati tortu i pojesti je. To su proste ali sigurne činjenice.

Rečenica Nije moguce biti svestan o tome da to niste je prosta ali sigurna činjenica.

loading...

Ovo otkriće će vam promeniti zivot. Kada utone duboko, sve ćete videti drugačije. Saznanje o tome ko ste (Spoznaja sebe), je sledeći korak u ljudskoj evoluciji. Bili ste smrtna životinja, sada ste besmrtno duhovno bice.

Sada znate odakle dolazite i šta ste radili proteklih pola biliona godina. (evoluirali). Znate šta ste (duhovno biće). Sledeće pitanje je kako život funkcioniše i sta je sledeće, ali mi i to možemo znati.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:@Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+Svet tajni |

(Truthcontest)

loading...

Related posts

Leave a Comment