Paranormalne 

Kako uočiti nebeska bića: 12 znakova da su vile blizu vas

Vile. krilate, vesele i očaravajuće individue koje se već dugo vezuju za sile elemenata prirode. Kraljevstvo Vila je potpuno druga vladavina koju često zovu Eterična Dimenzija. Međutim, Krajevstvo Vila je u bliskom kontaktu sa materijalnim svetom u kojem živimo.

Teškoća dostizanja druge dimenzije se bazira na našoj sposobnosti da proširimo svest. Eterična Dimenzija je jedna od onih dimenzija kojoj je lako pristupiti.

Za pristupanje Astralnoj Dimenziji, na primer,ljudima je  potrebno malo više truda. Mnogi od nas su rođeni sa sposobnošću da putuju u druge Dimenzije bez ikakvog truda.

U drevnim religijama se verovalo da su deca rođena na Imbolku (od 31. januara do 2. februara) prirodni putnici u Zemlju Vila. Međutim, drugi ne znaju da poseduju ovu sposobnost.

Putnici mogu biti ili rođeni ili trenirani. Šamani na primer, sveštenici animizma i prirode su trenirani Putnici. Kraljevstvo Vila uključuje i muške i ženske jedinke iako mnoge tradicije opisuju da kraljevstvom vlada kraljica.

Kako nijednu od ovih pretpostavki nije lako dokazati, najbliže se možemo osloniti na verovanje da postoji nekoliko kraljevstva vila, kao što su države u ljudskom svetu. Neka od njih su mirnija, druga su zlonamernija.

Uočavanje vila se veruje da je teško jer pokušavao da ih zapravo „vidimo“ kao što bi videli leptire ili ptice. Čak iako je i ovo zapravo moguće, lakše je osetiti njihovo prisustvo proširivanjem svesti.

U ovom članku ćemo opisati načine na koje vile upostavljaju kontakt sa ljudima. Vrlo je verovatno da je skoro svaki čovek osetio prisustvo vila čak iako ga je lako zaboraviti ili zanemariti  (bilo usled vilinske magije – jer vile često izbegavaju kontakt sa ljudima).

 1. Sfere svetlosti

Jedan od najčešćih načina na koje se mogu primetiti vile i druga eterična bića su sfere, treptanje ili tračci svetlosti. Vrlo ih je često moguće videti oko pečuraka, cveća u cvatu i izvora.

Ljudi koji se vezuju za vile (deca vila) mogu gledati ova svetla bilo kad. Takođe ovo objašnjava nepoznate pokrete koje uočavate krajičkom oka.

loading...
 1. Jezivi zvuci i muzika

Kada uđete u Kraljevsto Vila, ništa nije isto. Meki zvuci mogu pozdraviti strance koji uđu u njihovo cartvo. Bilo da je to zvuk raznih duvačkih istrumenata – poput flaute – ili jednostavan zvuk – kao zvuk dobrodošlice malih zvona – apsolutno je isto.

Navodno, ako pozvonite zvonce iznad potoka ili bare, možda ćete videti reakciju vila koje odgovaraju na vaš poziv.

 1. Vilinski krugovi

Dugo se verovalo da vile vole da pevaju i plešu tokom noći. One  uglavnom plešu u krugu. Mnogi koji noće u šumi tvrde da su čuli očaravajuće pesme da bi ujutru pronašli pečurke ili cveće u krugu ili tragove otisaka stopala nimfa ljuske veličine u plesu poznatih kao vilinski krugovi.

Mnogi veruju da su Vilinski krugovi kapija Vilinske Dimenzije. Poštujte krugove i uvek pitajte za dozvolu pre nego što kročite u Krug.

 1. Smeh

Kako se vile- skoro uvek – opisuju kao vesela stvorenja, kada ste blizu tih jedinki vrlo je verovatno da ćete čuti smeh ili osetiti potrebu da se smejete. Osećaj radosti ispunjava tad vaše srce i traje dugo!

 1. Miris cveća

Idete stazom ili čak putem i vaš nos ispunjavaju cvetni mirisi poput ljiljana ili ljubičice, ili čak miris trave nakon kiše ili možda miriše na orah, jabuke ili grožđe. Kako se vile često vezuju za cveće, drveće i biljke, to bi moglo biti delo zaigrane vile koja posipa mirisni vilinski prah oko vas, blagosloveći vas ili pokušavajući da vam privuče pažnju.

 1. Devijacije u vazduhu

„Vilinska krila“ mogu prouzrokovati lagan povetarac u prostoru oko vile. Bilo da su zapravo krila ili promena energije oko eteričnih bića nije zaista važno. Obratite pažnju na lišće oko vas. Nežni kovitlac bi mogao biti solidan dokaz da vila (ili vile) vole vaše društvo.

 1. Životinje oko vas se ponašaju čudno

Primećujete da vas prate ptice poput vrana, vaša mačka se ponaša čudno i motri jednu tačku više minuta (bez očiglednog razloga) ili se igra sa vazduhom dok je vaš pas nervozan ili laje na nešto što vi ne vidite. Kako se vile mogu opisati kao Duše Prirode, one lako mogu prouzrokovati ovakav fenomen.

 1. Mleko ili pivo se kvari a slatkiši nedostaju

Vaše mleko se pokvarilo pre isteka roka, kao i vaše pivo. Takođe možete primetiti da mleka ima manje, kao da ga je neko popio dok ste vi sigurni da niko ne bi popio to mleko.

To bi mogao biti znak da je vila ušla u vašu kuću. Pokušajte da je kontaktirate umesto da se naljutite.

 1. Nakit i sjajni predmeti nestaju

Pre nego što pozovete policiju, pokušajte da ih potražite da vidite da li ćete ih pronaći na drugom mestu. Vile obožavaju da se igraju sa ljudima na taj način.

One vole da „kradu“ stvari i zatim da ih sakriju na drugim mestima. Veruje se da vile vole sve sjajne objekte i to je ono što prvo uzimaju. Ključevi sa lepim privescima su im „fetiš. “ Budite ljubazni prema njima. One ih -skoro- uvek vrate!

 1. Osećaj toplote na vašoj koži

Energija vila – kada je u bliskom kontaktu sa vašom aurom – može biti u vidu malih vibracija na vašem telu ili toploti na vašoj koži. Možete zapravo osetiti toplotu voljenog bića kao nežno peckanje ili golicanje na nekom delu tela.

 1. Cveće (i drugo bilje) koje cveta na bizarnim mestima

Ovo je još jedan fenomen koji se često vezuje za prisustvo vila. Možda ćete primetiti da je za sekundu još jedan cvet procvetao ili da je cveće procvetalo na mestima na kojima se možete zakleti da ga čak niste ni videli!

Ovo je vrlo uobičajeno kada se izvodi vilinsko veštičartvo ili rituali koji izazivaju vile. Ukoliko se ovo desi u vašoj kući, to je znak da imate krilatog posetioca – ili možda više njih


Pogledajte NOVI video klip na temu: Zakoni za koje nećete verovati da postoje

V I D E O


 1. Oči šume

Da li ste se ikada osetili kao da vas drveće posmatra dok šetate šumskom stazom? Da li ste ikada osetili prisustvo ili nešto vrlo čudno dok ste sami i noć je puna zvezda?

Drveće možda – zaista – ima svoje oči, kako je verovatno naseljeno magičnim stvorenjima poput vila (naravno to bi mogli biti i patuljci, gnomi ili druge jedinke). Pozdravite drveće i upitajte za usmerenje i zaštitu.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Webtribune.rs / Foto: lupiga)

loading...

Related posts

Leave a Comment