Misteriozni krugovi u žitu snimljeni iz drona u Rusiji! (VIDEO+ANKETA)

Foto: en.wikipedia.org

Meštani zbunjeni, ne razumeju kako se 6 savršenih prstenova pojavilo preko noći. Bezbednosni izveštaji ne navode nikakvu neobičnu aktivnost u regiji. Moguća objašnjenja vanzemaljci i prevara.

Farmer iz južne ruske republike Adigee, pronašao je kada se probudio u svom polju pšenice misteriozne oblike, takozvane “krugove u žitu”. Niko ne razume kako se 6 savršenih prstenova pojavilo preko noći, a bezbednosni izveštaji navode da nije zabeležena nikakva neobična aktivnost u toj regiji u toku noći.

1
Foto: Ruptly printscreen

Zbunjeni misterioznim oblicima koji su se pojavili u poljima pšenice, meštani su poslali dron kako bi bolje videli “krugove u žitu” koji su se pojavili u ruskoj Republici Adigea. U međuvremenu, slični oblici su se pojavili i u moskovskoj regiji.

2
Foto: Ruptly printscreen

Neverovatan snimak iz vazduha otkrio je šest prstenova na polju pšenice u podnožjuKavkaza. Prečnik najvećeg kruga iznosi 13 metara, a u sredin dva najveća kruga nalaze se čudni krateri.


V  A  Š  A    R  E  K  L  A  M  A

Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com  ili OVDE.


3
Foto: Ruptly printscreen

Čudne oblike u polju, koje je prvi otkrio lokalni farmer, koji tvrdi da krugovi nisu bili tu veče ranije. Zbog jakog vetra, snimak iz vazduha nije bio moguć istog trenutka.

4
Foto: Ruptly printscreen

Slični krugovi otkriveni su tri puta u poslednjih 15 godina u ovoj regiji, što je pretvorilo ovo mesto u jedno od omiljenih za NLO entuzijaste. Popularna objašnjenja za ovu pojavu su najčešće vanzemaljci i elektromagnetna radijacija. Oni koji ne veruju da postoji inteligentni život izvan planete Zemlje, smatraju da su krugovi prevara i da ih je napravio čovek.

5
Foto: Ruptly printscreen

Ove teorije proveravaju i “stručnjaci za NLO aktivnost” u moskovskoj regiji, s obzirom da su se dva velika ovalna geometrijska oblika i jedan krug prečnika deset metara pojavili i u selu Mirni, na sat i po udaljenosti od Moskve.

6
Foto: Ruptly printscreen

Dobrovoljci planiraju da uzmu uzorke tla, u nadi da će otkriti poreklo geometrijskih oblika. Lokalne vlasti veruje da su ovalni oblici ostaci starog, napuštenog puta koji se nekada nalazio u oblasti. Krug, ipak, ostaje misterija.

‘Alien Patterns’: Drone buzzes crop circles in Adygea, Russia – VIDEO 1

loading...

ANKETA:

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |

(Izvor: newsweek)

loading...

Related posts

Leave a Comment