Paranormalne 

Neobjašnjene paranormalne priče

Još uvek postoje neke zaista bizarne stvari koje se dešavaju, a nauka jednostavno ne može da ih objasni. Nauka je sjajna jer zaista može da objasni mnogo toga za šta smo mislili da je magija ili neka druga čudna sila stotinama godina ranije. Međutim, još uvek postoje neke zaista bizarne stvari koje se dešavaju, a nauka jednostavno ne može da ih objasni.

Predstavljamo vam 6 super jezivih priča za koje se čini da nema objašnjenja.

1. Klarisa Glen

18-godišnja Klarisa Glen tvrdila je da je doživela čudno prisustvo duhova u njenom stanu u Kornvolu u Engleskoj.
Rečeno joj je da osoba koja je živela u sobi pored njene, pre nego što se ona doselila, se obesila. Glen je imala istoriju mesečarenja i od kada se preselila u taj stan, sanja o tome kako se obesila. Jedne noći, verovatno u snu, ona se obesila sa svojom maramom.

2. “Deca”

Brajan Betel bio je parkiran ispred bioskopa kada su mu prišla dva deteta. Betel je rekao da nikada u svom životu nije bio toliko uplašen kao u tom trenutku. Deca su ga pitala za prevoz do kuće i kada je Betel startovao auto i pre nego što je stigao da im odgovori, tvrdi da su im oči postale skroz crne i da ne mogu da uđu u auto osim ako ih on ne pozove.
Odvezao se i nešto kasnije je pisao o tom iskustvu u svom blogu, a komentarisali su ljudi koji su imali vrlo slične događaje.

3. Horor iz Enfilda

Greg Geret se igrao u svom dvorištu u Enfildu,Ilinois 1973. godine, kada je kako tvrdi bio napadnut. Njegov napadač nije bio čovek, a opis se nije poklapao ni sa jednom postojećom životinjom. Svako ko je davao opis čudovišta, koje je postalo poznato kao “Horor iz Enfilda”, dao je isti opis, tri noge, jako visok, jarko crvene oči i male “ruke” koje kao da su sklupčane ispred torzoa, nešto slično T-reksu.

4. Teresita Basa

Teresita je izbodena na smrt, a njeno telo zapaljeno 1976. godine. Bilo je jako malo dokaza da se pronađe njen ubica, a policija je ostala da se “pita”. Godinu dana kasnije još jedna žena koja je radila sa Teresitom, Remi Čua, tvrdi kako je videla Teresitin duh koji se pojavio u holu bolnice gde su radile. Jedne noći, Čua je pričala sa Teresitom koaj joj je rekla da je Alen Šoveri njen ubica. Policija je pronašla Teresitine stvari u Alenovoj kući, a on je priznao zločin.

5. Doris Biter

loading...

Doris Biter bila je alkoholičarka koja je bila poznata po zlostavljanju svoje dece, jer je i ona sama došla iz takvog okruženja. Ona je tvrdila da se ovo dešavalo ponajviše zbog “sila” koje su je proganjale. Ona je čak i unajmljivala paranormalne detektive da je posmatraju i posle nekog vremena, ona je počela da proklinje ljude koje niko drugi nije video. Navodno, oko nje su počele da se formiraju razne aure i zelena magla koja se pojavila oko nje. Jedan od detektiva pao je u nesvest na licu mesta.

6. Teri Kotl i Soni Grejem

Čovek pod imenom Teri Kotl ubio se 1995. godine pucnjem u glavu. Njegovo srce je doniramo 57-godišnjem Soniju Grejemu. Kada je Grejem upoznao Terijevu udovicu, njih dvoje su se odmah zaljubili. Uzeli su se, ali nakon nekoliko godina braka, brak je imao isti šablon  koji je pratio i Teri. Grejem je na kraju isto izvršio samoubistvo.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: OmgFacts)

loading...

Related posts

Leave a Comment