Paranormalne 

Paranormalne pojave: Snimljeni duhovi (VIDEO+)

96
Foto: Youtube

Zanimljiva tematika. Oblast koja privlači veliki deo javnosti. Zašto je to tako? Zašto pojava duha izaziva jezu?

Ova oblast je svakako intrigantna, iz prostog razloga što možemo da vidimo slučaje koji nisu normalni, i koji se ne podudaraju sa svakodnevnim životom. Problem se javlja u mogućnošću montaže, gde svako ko želi da ostvari određena finansijska sredstva, kreira video snimke sa ovom tematikom. Da li su duhovi stvarni?

Pogledajte top 5 slučajeva u kojima su duhovi uhvaćeni:

Interesantno. Kako je Vaše mišljenje? Da li su neki video snimci montirani? Teško je odgovoriti. Postoje one osobe koje će unapred, bez ikakve znatiželje da pogleda video reći da oni ne postoje i da su to gluposti. Zašto je to tako?

Zašto je većini teško da prizna postojanje duhova? Pisali smo o parapsihologiji, paralizi sna i mnogim drugim stvarima koje se podudaraju sa ovom tematikom. Mnogi od nas su se susreli sa paralizom sna, te zbog toga, čvrsto verujemo u postojanje ovakvih bića.

U narednom video snimku su prema mom ličnom mišljenju, moguće nameštene scene. Naravno, neke od njih su po meni zaista moguće. Pogledajteo čemu se radi:

Kakvo je Vaše mišljenje? Kao što sam napisao, moguće je da se radi o nekim nameštenim scenama, ali ipak treba sve uzeti u obzir.

Kako pravilo nalaže, ne odigrava se sve preko noći. Pogledajte ovaj video:

Nećemo više, obećevamo.

Šta zaista mislite o ovoj tematici? Da li je postojanje duhova ipak samo mit na kojoj se dobro zarađuje, ili se ipak radi o mogućim scenama?

loading...

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment