Paranormalne 

Vaša priča 12: Jezivo prisustvo u kući

ghost-in-house
Foto: paranormal.about.com

Mnogo puta u zivotu sam čula najrazličitije priče o duhovima ili silama, kako god, koje su mi, moram da priznam bile pomalo smešne. Teško je i poverovati u tako nešto kad vam neko dođe sa pričom: ” Znaš, moja drugarica mi je pričala da je njena sestra od tetke imala komšiju koji je skočio sa 5-og sprata jer su ga proganjali duhovi”.

Bila sam skeptična što se tiše tih stvari sve dok sama nisam doživela nešto što je zauvek promenilo moje razmišljanje, shvatanje i pogled na svet.Počela sam ozbiljno da razmišljam o životu posle zemaljske smrti, zalutalim dušama, dobrim i lošim silama i svemu što sto se moze nazvati paranormalnim.

Pre dve godine uselili smo se u novu kucu (tek izgradjenu) koja se nalazi u istom dvorištu gde je bila kuća u kojoj smo prethodno živeli. Sve je bilo ok do pre nekoliko meseci. Bila je to obična noć, pošla sam na spavanje i kada sam legla počelo je nešto čudno da se dešava, nešto što nikad ranije nije. Osećala sam nečije prisustvo.

U početku nisam obraćala pažnju jer sam bila sigurna da umišljam, ali kako je vreme prolazilo bila sam sve više napeta i uplašena. U jednom trenutku nešto je lupilo u kuhinji koja je odmah pored moje sobe.

Bio je to nekakav tup udarac. Istog momenta sam skočila iz kreveta i tada je nakakav hladan vetar prošao kroz moju sobu i u isto vreme je počelo da treperi svetlo u malom hodniku ispred sobe.

Ubrzo su se čula još dva, sada mnogo jača udarca u kuhinji i bez razmišljanja sam skočila i počela da trčim prema sobi mojih roditelja koja mi se u tom trenutku činila predaleko. Od straha i oduzetosti sam izgubila pojam o vremenu,prostoru i sebi samoj. Stigla sam do sobe i počela da lupam i rukama i nogama. Kada su otvorili vrata, rasplakala sam se i sve im ispričala, tata mi naravno nije verovao, ali mami nije baš bilo svejedno, tako da je to veče ostala da spava samnom u mojoj sobi.
Sledeći dan, zvala sam decka i zamolila ga da dodje na par dana kod mene i usput mu ispričam šta se desilo. Verovao mi je jer je i sam imao slična iskustva. Tu noć kada je došao ništa se nije desilo. Sledeca noć, opet ništa.

Počela sam već da sumnjam u ono što sam čula i zažalila sam što sam mu uopšte i rekla šta se desilo. Medjutim, jedno veče dok smo gledali film, počelo je nešto da lupka po kuhinji. Brzo sam ugasila TV i oboje smo bukvalno prestali da dišemo da bi što bolje čuli to lupkanje koje se ubrzo pretvorilo u divljačko lupanje.

Pojavio se i zvuk lomljenja i razbijanja, ali kada su moji izletili iz sobe da vide šta se dešava, sve je prestalo. Svaka stvar u kuhinji je bila na svom mestu,kao da se ništa nije desilo,a verovatno i nije,mada teško je objasniti jer je nas četvoro u kući čulo isto. Bila sam strašno uplašena i izbezumljena, ali u neku ruku mi je bilo lakse jer sam dokazala i sebi i njima da nisam luda i da ne umišljam . Narednih par dana stvari su postajale sve gore. Stalno su se čuli koraci, lupanje (uglavnom u kuhinji i mojoj sobi), zviždanje, svetla su stalno treperila, stvari su se često premeštale ili padale…

Zvali smo i sveštenika koji nam je posvetio kuću. Rekao je da postoji jako prisustvo u kući i neka čudna težina koja ga je zabrinjavala. Obavio je sve i nadali smo da je tom košmaru konačno došao kraj. I stvarno smo bili mirni, ali samo par nedelja. Ubrzo je sve pocelo po starom, doduše, sada mnogo redje, ali i dalje se dešava isto, možda čak i intenzivnije. Vremenom smo se svi u kući sve manje obazirali na to iako se i dalje plašimo. Ne znamo šta da radimo ni kome da se obratimo.

Prosto prolazimo kroz pakao. Sreća je valjda u tome što nam to nešto nije naudilo hvala Bogu, a nadam se da ni neće!

loading...

Mnogo je nažalost onih koji proživljavaju isto ili slično što i ja. To je nešto za šta se ne mogu naći prave reči koje bi opisale taj grozan i čudan osećaj kada je nešto u vašoj blizini ne materijalno i neopipljivo, nevidljivo i jezivo.

Šaljite nam Vaše priče na: svettajniwordpress@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Forum krstarica)

loading...

Related posts

Leave a Comment