Političke misterije 

CIA poseduje tajni program putovanja kroz vreme

Portali se pojavljuju u brojnim knjigama, filmovima i video igricama. Oni uglavnom predstavljaju vezu između udaljenih lokacija, ali i vezu između različitih vremenskih perioda i dimenzija.

Mnogi smatraju da ovi prolazi postoje samo u svetu naučne fantastike, ali ima i onih koji veruju da su portali otvarani u drevnim vremenima i da se pojavljuju i danas.

Prema navodima dva insajdera Nacionalne bezbednosti SAD, američki departman odbrane je razvio tehnologiju putovanja kroz vreme još pre 45 godina.

Vlada SAD je već 1967. godine posedovala potpuno operativnu mašinu za putovanje kroz vreme zasnovanu na kvantnom višku koji je istraživao Tesla.

Ova tehnologija je korišćena za prikrivanje vojnih ustanova, ali i za pružanje političke i ekonomske prednosti koje dolaze sa znanjem onoga što će se desiti u budućnosti. Neki tvrde da je CIA pronašla dokumente o teleportaciji kod Tesle kratko nakon njegove smrti.

 

Jedan od dvojice informera Nacionalne bezbednosti, Majkl Relf, takođe je i bivši član oružanih snaga SAD koji je tvrdio da je učestvovao u tajnoj američkoj operaciji.

On je naveo da su ga regrutovali 1976. godine, nakon čega je proveo 20 godina proširujući dve američke kolonije na Marsu. On je rekao da su te baze od veliko strateškog značaja i da su zbog očuvanja tajnosti napravljene u budućnosti.

Relf je rekao da su ga nakon 20 godina službe u marsovskoj koloniji vratili kroz vreme i da su mu blokirali neka od sećanja pre nego što su ga pustili.

Dr Endrju D. Basijago je učestvovao u DARPA-inom projektu Pegaz (1968.-1972.) koji se fokusirao na putovanje kroz vreme u hologramu vremena i prostora. On je znao da je CIA aktivno obučavala grupe nadarene američke dece kako bi oni postali prva generacija istraživača koji putuju kroz vreme i prostor.

Deca su bila pogodnija za ovu misiju iz više razloga. Za početak, ona imaju čist um i nedovoljno iskustva. Odrasli volonteri bi obično poludeli nakon nekoliko putovanja kroz vreme, ali deca nisu imala problema s tim.

loading...

 

Dr Basijago je rekao da je ova kvantna tehnologija primenjena i za političku manipulaciju. On je naveo da su ključne osobe obaveštavane u prošlosti koju će ulogu morati da odigraju u budućnosti. On je rekao da je prisustvovao sastanku u Albukerkiju u Nju Meksiku sedamdesetih godina prošlog veka, gde je Džordžu H.V. Bušu i Džordžu V. Bušu saopšteno da će biti predsednici u budućnosti.

Predsednici Džimi Karter i Bil Klinton su takođe posećeni od strane putnika kroz vreme, a priča se da je i predsednik Obama posećen 1982. godine, dok je još bio student u UCLA. To mogu da potvrde brojni studenti koji se sećaju da je Obama na studentskim žurkama često govorio kako će postati predsednik SAD.

Basijago je rekao da je još 1971. godine video slike napada na kule bliznakinje iz 11. septembra 2001. godine. Slike iz budućnosti su poslate u prošlost na analizu, što znači da je vlada SAD znala za 11. septembra tri decenije pre nego što će se on dogoditi.

Ako je verovati ovim informerima, postoji tajna tehnologija čiji razvoj plaća javnost. Ljudi zaslužuju da znaju šta se dešava. Teleportacija bi mogla da unapredi čovečanstvo u ogromnoj meri i da reši sve probleme sa saobraćajem.

Ukoliko su njihove tvrdnje tačne, od nas se već decenijama krije revolucionarna tehnologija. Da li zaista živimo u jednoj velikoj, debeloj laži?

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Webtribune.rs)

loading...

Related posts

Leave a Comment