Političke misterije 

Krenuli su: Ubijen poznati teoretičar zavere! (VIDEO+)

conspiracytheory_largewide-min

Teoretičar zavere pronađen je mrtav u Poljskoj samo par dana nakon što je poslao poruku svojoj mami da obavezno sprovedu istragu ako mu se nešto dogodi.

Maks Spenser (39), otac dvoje dece, umro je na krevetu u stanu u Varšavi, gde je trebao da priča  na konferenciji o teorijama zavere i NLO. Smatra se da je umro prirodnom smrću, ali nikakva autopsija nije obavljena.

– Pošto se bavio istraživanjem NLO-a i kako vlada zataškava stvari tog tipa, pretpostavlja se da je imao mnogo neprijatelja koji bi želeli da ga vide mrtvog – kaže njegova majka Vanesa Bates (63).

U jezivoj poruci koju je poslao majci samo par dana pred smrt Maks je napisao da je u nevolji i da obavezno istraže ako mu se nešto dogodi.

– Postao je veoma poznat u svetu teoretičara zavere, pa je pozvan da priča na njihovoj konferenciji u Poljskoj u julu ove godine. Smestio se kod žene koju nije dugo poznavao i ona mi je rekla da ga je pronašla mrtvog na krevetu.

Međutim, mislim da je Maks istraživao nešto što nije trebao i da ga je to koštalo života – kaže njegova mama.

Priča se da je Maks povraćao crnu tečnost kada je umro u Varšavi.

Teoretičari zavere smatraju da će te ućutkati ljudi u crnom ako se previše približiš istini, pa samim tim mnogi veruju da su Maksa ubili vladini agenti.

– On je bio čovek u dobroj formi i ne bi mogao tek tako da umre na krevetu. Poljske vlasti su mi rekle da je umro prirodnom smrću ali niko nije obavio njegovu autopsiju – ističe mama Vanesa.

Patolog iz istočnog Kenta je obavio ispitivanja tela ali njegova majka još uvek nije dobila rezultate.

loading...

– Sigurno nije pretrpeo neke fizičke povrede ali je verovatno otrovan pa mi je zato veoma važno da dobijem rezultate autopsije. Njegovi brat i sestra, kao i njegova deca, neutešni su zbog njegove smrti.

Samo želimo da znamo istinu – dodaje Maksova majka.

 

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment