Uncategorized 

Donirajte rad sajta Svettajni.com preko PayPal-a

52

Poštovani članovi, ovim putem Vas obaveštavam da sajt Svettajni.com tajni uvodi DONACIJE. Ovaj korak za nas je veoma bitan, jer bismo uspeli da pokrijemo osnovne troškove koje ovaj sajt ima.

Naš cilj jeste da naš sajt postane značajan regionalan faktor u ovoj tematici. Želimo da uključimo što veći broj članova, jer samim tim, naša reč ima veću snagu.

Svaki početak je težak, ali ako bi svako od Vas želeo da doprinese i po 100 dinara (1€), učinili bi veliku uslugu, prvo Vama, jer bi sam sadržaj bio bogatiji i vidljiviji još većem broju ljudi, a samim tim i nama, jer bi pokrili troškove koje imamo.

Upravo zbog toga smo uveli donacije preko PayPal-a, a ako mislite da sadržaj na sajtu Svettajni.com, koji broji preko 1300 priča zaslužuje finansijsku podršku, možete to učiniti OVDE.

Takođe, na našem sajtu će biti prisutne ikonica DONATE sa desne strane, a izgleda ovako:

Untitled

Nakon što kliknete na Donate (Doniraj), pojaviće Vam se slika:

fb

Svako ko donira određenu sumu, sajt Svettajni.com će u znak zahvalnosti napraviti takozvani zid na sajtu u kome će biti ispisana imena onih koji su donirali naš rad.

Nadam se da ćemo ZAJEDNO uspeti da budemo još bolji, jači i svesniji činjenice da je potrebno da SVI pružimo dodatan napor da ova ideja uspe i da traje godinama.

Ne dozvolite da se naša reč ugasi u društvu. Doniraj.

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

Related posts

Leave a Comment