Uncategorized 

Obaveštenje za čitaoce sajta Svettajni.com

Pozdrav svima!

Imam nekoliko važnih vesti da Vam saopštim, a tiče se rada našeg sajta. Kao prva vest, verujem da ste i primetili, a to je da smo smanjili broj objava na dnevnom nivou. Ranije smo se držali tradicije da objavljujemo 4 priče dnevno, a od januara ove godine smanjujemo na 3 objave dnevno, sa mogućnošću smanjivanja na 2 objave. Razlog jeste nedostatak vremena zbog pohađanja fakulteta (završetak studija). Takođe bih rekao da je jedan od razloga i taj što sam vodim sajt, što dodatno otežava posao. Treći razlog jeste nepostojanje finansijske podrške za rad.

Kao druga vest, zbog navedenih razloga za prvu vest, sada se samo osvrćem na domaće izvore. U poslednje vreme sam prešao na domaći izvor. Ranije sam prevodio tekstove, pisao, ubacivao delove teksta, sklapao, koristio domaće izvore, ali zbog razloga koje sam naveo za prvu vest, više nisam u mogućnosti da to radim, te prestajem sa prevođenjem i pisanjem, te se osvrćem na samo domaće izvore.

Treća vest jeste dobra vest, a to je da će sajt Svettajni.com biti prisutan na internetu cele ove godine. Obezbeđena su sredstva sa hosting i domen za 2017. godinu.

Četvrta vest se osvrće na naš rad na YouTube. Na našem youtube kanalu Svet tajni ćemo nastaviti sa praksom objavljivanja klipova na svaka 3 dana, a povećanjem broja pratioca, povećaćemo i broj klipova na svaka 2 dana. Takođe, u narednim mesecima, u planu je otvaranje YouTube kanala za englesko govorno područje. To podrazumeva i novog naratora za video klipove,kao i neke izmene u formatu video klipova.

Jednostavno sam morao da Vam saopštim kakvi su koraci što se tiče funkcionisanja sajta. Takođe, moram da Vam se zahvalim što nas zaista u velikom broju pratite. Iako sam smanjio broj objava na dnevnom nivou, moram reći da će broj poseta u Januaru 2017. takođe preći 100.000 što me zaista raduje.

Ako želite, možete donirati naš rad, sve informacije možete naći OVDE.

Ne bih imao šta još reći, osim jedno HVALA što ste uz nas već skoro godinu dana, što svakodnevno lajkujte, komentarišete, šerujete objave.

Hvala Vam što glasate za Svet tajni za Balkan Tube Fest, jer već 6. dan zaredeom je ta objava najpopularnija na sajtu, što govori da veliki broj Vas želi da zna o čemu je reč. Više informacija OVDE.

To bi bilo to. Ako dođe do novih promena, bićete blagovremeno obavešteni na sajtu, kao i na našim društvenim mrežama.

Svettajni.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:@Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+Svet tajni |

Related posts

Leave a Comment