Reč urednika – Naša priča

Community-144653342

“ Poznato je da je sastavni deo uspeha neznanje o tome da je nemoguće. Osoba koja ne zna da može da omane je poluga u biciklu istorije.   – Teri Pračet.

Da, sve je počelo sa ‘Mogu to’.  Sa snažnim uverenjem da postoje osobe koje to zanima. Da li sam u pravu? – Prosudite sami. Vreme je da nakon pet godina napravimo jedan rezime.

Nalazimo se pred raskrsnicom. Težak izbor je pred nama. Dvoumimo se, razmišljamo, pokušavamo da odgonetnemo zagonetku života. Pokušavamo da razumemo ovaj svet u celini, svet koji je obavijen misterijom.

Kada? Gde? Zašto? Ko?

Postavljaju se  pitanja,  a za odgovorima mi sami tragamo.

Sajt ‘Svet  tajni’  uputiće vas u jedan novi svet.  Suočavamo se sa  nejasnim fenomenima, strašnom istinom,  brojnim nesuglasicama. Suočavamo se sa jednim drugim svetom, negde jako daleko.

‘’Da li bi neko od njih zakoračio na ovo putovanje?’’ – To je pitanje koje me je zaintrigiralo na samom početku. Izgleda da sam napravio dobar izbor. Nakon pet godina, priključio mi se ogroman broj osoba koje zanima ova materija I koja je spremna da prihvati veliki izazov čiji je naziv istina.

Tokom naših života, saznajemo mnoge stvari koje pokreću ovaj ciklus, vreme, ljude. Sve oko nas  je bio deo pokretačke snage u prošlosti, kao I što će ga krasiti I budućnost. Da li smo spremni da unapredimo taj ciklus? Da li smo sposobni da budemo nosioci promena? Da li će nam vreme biti najveći problem? To su samo neke od prepreka života.

Ovo sada, to je Naša priča. Ovo sada, jeste upravo Naše vreme. Vreme  da pokažemo da smo spremni da saznamo sve ono što je zabranjeno I sve ono što ne čini, hajde da kažem ‘normalan’ ciklus u našim životima. Dolazićemo do stadijuma kada  I one normalne stvari kriju svoju tamnu senku koja otkriva nove detalje naših života. Upravo ti detalji čine istraživanje mnogo zanimljivijim.

Oblasti koje će nam promeniti ugrao gledanja na ovaj svet jesu upravo:
– Drevni umovi
– Da li ste znali?
– Drevne civilizacije
– Misterije svemira
– Arheološka otkrića
– Paranormalne aktivnosti
– Video snimci

Svaka od ovih oblasti vas vodi u jedan potpuno drugačiji svet. Svet koji je nestvaran. Svet manipulacije, laži, skrivanja, zabrane. Upravo iza ovih vrata se kriju odgovori koji u velikoj meri menjanju nama poznatu istoriju. Dalek put je pred Nama, a još blizi ako smo razumeli šta svaka priča želi da nam otkrije.

loading...

Krenimo u istraživanje!

loading...

svettajni

Zaljubljen u misterije. Verujem u nemoguće. Tragam za nepoznatim.

One thought on “Reč urednika – Naša priča

 • July 31, 2015 at 1:02 pm
  Permalink

  Ako bih napisao da je paralelna stvarnost i realnost, pogrešio bhi jer ista prožima ovaj naš opipljivi svet na načine koji se nemogu opisati doslovce rečima i prikazati slikama sa ovoga sveta koji znamo…
  Često se kaže da su aktivnosti sa tih svetova paranormalne ali ja bih to nazvao normalnim prirodnim fenomenima koji nam iz nekih razloga nisu dostupni, što od svetskih moćnika koji kriju istinu od sveta na planeti a što i od samih sila iz metafizičkih svetova koji dobro znaju da bi nas takvo saznanje u grubom obliku skinulo sa procesa koji traje u pogledu samog smisla života koji je za nas ljude jedino bitan na kraju krajeva.
  Ako sve jedna jedinka na planeti Zemlji, pa makar to bila obična bakterija, ima svoj smisao, onda čovek ga sigurno ima u još većoj meri i u to ne treba uopšte sumnjati…
  Vidljivi nama svet i to u okviru celog svemira je tek 4 % a sav nevidljivi ali dokazano postojeći ide na tamnu energiju i materiju i šta se sve tu krije, vrlo teško da možemo i zamisliti ali ljudski je biti makar radoznao.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *