Uncategorized 

REKORD! U Julu mesecu naš sajt je posetilo preko 112.000 posetilaca!

ddv-min

Izuzetna mi je čast što mogu javno da kažem da smo prešli magičnu cifru od 100.000 posetilaca!

Zaista veliki uspeh. Bez Vas to ne bi bilo moguće. 31 dan u Julu mesecu je bilo potrebno da naš sajt ‘privuče’ preko 100.000 posetilaca, tačnije 112.201!

Pogledajte detaljnu sliku ispod:

Untitled-min
(Klikni na sliku zbog boljeg pregleda)

Zaista neverovatni rezultati. Ako nas redovno pratite, objavili smo podatke za Jun mesec, koji su iznosili 99.326 posetilaca, što je za 12.875 posetila više!

Drago mi je upravo zbog toga što iz meseca u mesec, sajt Svettajni.com privlači sve veći broj ljudi. O tome govori i činjenica da nas na društvenoj mreži Facebook prati 17.158 ljudi, tačnije na Svet tajni4545, a na Misterije sveta12.613 !

Prema poslednjim statističkim podacima, čak 10% posetilaca dolazi sa YouTube, a tome ide u prilog i naš YouTube kanal Svet tajni! Izuzetno mi je drago da nas svakodnevno pratite i na YouTube, jer nam je cilj da se ‘proširimo’ i na toj društvenoj platformi. Za 3 meseca koliko snimamo naše emisije za YouTube, zapratilo nas je skoro 800 ljudi, što je odličan rezultat za ovo kratko vreme.

Drago nam je da Vam se sviđaju naše emisije, a tome govori i činjenica da smo trenutno blizu 45.000 pregleda. Ako želite, zapratite nas, a takođe nas možete gledati i preko sajta i to OVDE.

Prisutni smo i na tviteru, gde se bližimo Vašoj podršci od skoro 1000 folovera. Pratite nas na Svet tajni i Misterije sveta.

Prisutni smo i na Google+ , takođe me možete zapratiti na Instagramu.

Postali smo OGROMNA porodica, i zbog toga mi je izuzetna čast što možemo zajedno da diskutujemo o stvarima koje nisu poznate široj javnosti.

Nadam se da ćemo i u narednom periodu zajedničkim snagama diskutovati o raznovrsnoj tematici koja zaista zaslužuje da se nađe među TOP temama kako u Srbiji, tako i u susednim državama, kao i u ostalim državama Balkana.

Hvala Vam što nas podržavate!

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

Related posts

Leave a Comment